اخبار
در توزیع شکر در بازار قطرهچکانی عمل نمیکنیم
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: در بحث توزیع شکر در بازار قطرهچکانی عمل نمیکنیم.
عبدعلی ناصری در نشست تنظیم بازار خوزستان با بیان اینکه توسعه نیشکر توان و ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن در سال را دارد، اظهار کرد: برخی از سازمانها و بخشها شکر خام وارد میکنند که این شکرها در انبارهای شرکت توسعه نیشکر نگهداری میشوند. وی افزود: سال قبل به دلیل خشکسالی فقط توانستیم ۴۲۰ هزار تن شکر تولید و روانه بازار کنیم اما امسال با مدیریت منابع آبی، تولید شکر بسیار مطلوب شده است و مشکلی برای تأمین شکر استان و کشور نخواهیم داشت. مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: امسال با توجه به شرایط خوبی که در بحث تولید شکر داریم، برای تأمین حدود ۷۱ هزار تن شکر با حوزههای صنف و صنعت قرارداد بستهایم تا شکر این بخشها را تأمین کنیم، در حالی که این عدد در سال گذشته حدود ۲۳ هزار تن بود. ناصری با اشاره به تأمین نیاز بازار به شکر عنوان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط برداشت، روزانه ۲ هزار تن شکر تولیدی شرکتهای توسعه نیشکر را در کشور توزیع میکنیم و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
اوضاع آبخوانها و منابع آب زیرزمینی خوب نیست
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید با کمک ابزارهای نوین میزان آب تحویلی به بخش کشاورزی رصد و میزان برداشت چاههای غیرمجاز مشخص شود.
صفدر نیازیشهرکی در نودوهفتمین جلسه کمیته تخصصی سازگاری با کمآبی که با حضور اعضا و نمایندگان دستگاههای ذیربط در شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد، گفت: گام اول اقدامات ما در حوزه مدیریت منابع آب باید این باشد که افکارعمومی جامعه به این باور برسند که اوضاع آبخوانها و منابع آب زیرزمینی اصلاً خوب نیست.
وی افزود: گام دوم نیز همصدایی حاکمیت در اجرای مصوبات است. یعنی صنف و تشکلهای ما باید با هم هماهنگ شوند.
نیازیشهرکی بیان داشت: نگرانیای که وجود دارد این است که گزارشهای رسیده همه از چاههای مجاز است، ولی به همین میزان، چاه غیرمجاز نیز وجود دارد. این یعنی کشاورز به باور شرایط خاص کشور نرسیده است.
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: باید صاحبان چاههای مجاز را برای کنترل چاههای غیرمجاز به کمک بطلبیم چون برای مدیریت 500،400 چاه غیرمجاز به تنهایی به موفقیت نمیرسیم.