مصرف انرژی خاورمیانه دو برابر می‌شود

چشم‌انداز تولید و مصرف انرژی در جهان آینده بشدت نگران‌کننده است و از همین الان بسیاری از کشورها برنامه‌های خود را بر افزایش تولید انرژی و تغییر از روش سنتی به انرژی‌های پاک متمرکز کرده‌اند. به گزارش «ایران اقتصادی»، آژانس بین‌المللی انرژی هم اعلام کرده است که استفاده از تکنولوژی در آینده شکل جدیدی از انرژی را در جهان عرضه خواهد کرد، توسعه تکنولوژی انرژی‌های تجدیدپذیر شکل جدیدی از عرضه انرژی را در جهان آینده شکل خواهد داد.
در این میان همکاری‌های بین‌المللی برای ایجاد محیط امن برای تجارت و نوآوری در زمان گذر دنیا به سمت انرژی‌های پاک یک فاکتور مهم خواهد بود. براساس این گزارش، تا سال 2030 میلادی، 45 درصد از برقی که در ایالت‌متحده امریکا تولید خواهد شد از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر خواهد بود در حالی که این رقم اکنون فقط 22 درصد است. این گزارش تأکید کرده است، تا سال 2030 میلادی، 65 درصد خودروهایی که در اتحادیه اروپا به‌فروش می‌روند از نوع برقی خواهند بود.
آژانس بین‌المللی انرژی اشاره کرده است که تقاضا برای انرژی در منطقه خاورمیانه تا سال 2030 میلادی به دلیل توسعه کارخانه‌های نمک‌زدایی از دریا دو برابر خواهد شد. بسیاری از کشورهای این منطقه تلاش خواهند کرد که آب مصرفی خود را با جداسازی نمک آب دریا استحصال کنند.
بر اساس این گزارش، 18 درصد برقی که در هند تا سال 2030 تولید می‌شود از انرژی‌های تجدیدپذیر خواهد بود که این رقم اکنون فقط 6 درصد است. تا سال 2030، 100 میلیون خودروی برقی در جاده‌های چین رفت و آمد خواهند کرد و این کشور برنامه‌ریزی وسیعی را از همین الان آغاز کرده است.
در گزارش آژانس تأکید شده است تا سال 2030 درآمد کشورهای امریکای لاتین از محل تولید مواد معدنی که در تکنولوژی انرژی‌های نو استفاده می‌شود 55 درصد رشد خواهد کرد. در تکنولوژی استفاده از انرژی پاک تعدادی مواد نایاب استفاده می‌شود که فراوانی آن در این منطقه بیشتر است.
طبق گزارش فارس، در گزارش آژانس آمده است که در ژاپن تا سال 2030 میلادی، 18 گیگابات فقط از محل انرژی‌های بادی به ظرفیت برق این کشور اضافه می‌شود و در منطقه اوراسیا 17 میلیارد دلار از کاهش انتشار گاز متان در سایر استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر صرفه‌جویی خواهد شد.

 

جستجو
آرشیو تاریخی