صفحات
  • صفحه اول
  • رویداد
  • گزارش
  • کلان
  • انرژی
  • راه و شهرسازی
  • بازار سرمایه
  • بازار
  • بین الملل
  • صنعت و تجارت
  • گفت و گو
  • کشاورزی
  • کار و تعاون
  • صفحه آخر
شماره صد و سی و چهار - ۰۴ آذر ۱۴۰۲
روزنامه ایران اقتصادی - شماره صد و سی و چهار - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - صفحه ۱۱

وزیر صمت در دیدار با دانشجویان تأکید کرد

مکلف شدن خودروسازان به رعایت استانداردهای ایمنی

 استانداردهای ایمنی برای وزارت صمت مهم‌تر است. به خودروسازان تکلیف کرده‌ایم که استانداردهای ایمنی را رعایت کنند. عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست مسئولان بسیج دانشجویی پیرامون مسائل اساسی کشور در پاسخ به سؤال دانشجویان درخصوص وضعیت کیفیت خودروها اظهار داشت: الگوی استانداردهای ٨۵ گانه خودروها را تکلیف کرده‌ایم که برخی از این استانداردها در کشورمان کارایی ندارد و به عنوان آپشن است ولی استانداردهای ایمنی که برای وزارت صمت مهم‌تر است به خودروسازان تکلیف کرده‌ایم استانداردهای ایمنی را رعایت کنند. وی ادامه داد: اکنون با همکاری سازمان استاندارد قدم‌ها محکم برداشته می‌شود و بزودی شاهد تحول در این عرصه خواهیم بود.

لاستیک به‌قدر کافی موجود است
وزیر صنعت، معدن و تجارت درخصوص سؤال دانشجویی درخصوص وضعیت ناترازی لاستیک در بازار گفت: اکنون لاستیک به‌قدر کافی در کشور وجود دارد و در سه ماه گذشته توزیع تایر افزایش یافته است. علی آبادی با انتقاد از احتکار لاستیک توسط خریداران گفت: قیمت کارخانه لاستیک برای انگیزه تولیدکنندگان را بالا بردیم اکنون توزیع دولتی فراهم شده است و مردم درخصوص قیمت بالا می‌توانند با سامانه ١٢۴ تماس گرفته و شکایت خود را ثبت کنند.

تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه در قوه قضائیه
وزیر صمت در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درخصوص تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه، تفکیک وزارت صمت، واردات خودروی کارکرده گفت: تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه در مرحله بررسی قوه قضائیه است و موضوع می‌بایست از مبادی مربوط به قوه قضائیه پیگیری شود. وی همچنین گفت: با نظر مخالف شما دانشجویان بسیجی درخصوص موضوع تفکیک وزارت صمت موافقم و این نظر را در جلسات و مکاتبات رسمی عنوان کرده‌ام؛ درخصوص واردات روزی که وارد وزارتخانه شدیم بلافاصله پس از ابلاغ قانون نسبت به تهیه آیین‌نامه اقدام کرده و تمامی تلاش خود را به‌کار بستیم تا اساساً موضوع خودرو از حوزه دغدغه‌های فردی و اجتماعی مردم خارج شود. امیدواریم با حرکت به سمت ایجاد تراز و تعادل عرضه و تقاضا، همچون چند ماه گذشته شاهد کاهش التهابات و تلاطم‌های این حوزه باشیم.
علی آبادی تأکید کرد: نکته مهم در این رابطه نگرانی‌ها در خصوص امکان ایجاد اثرات منفی ارزی بوده که با اتخاذ تدابیر مناسب در تلاش برای رفع موانع و تسریع در واردات همزمان با تقویت تولید داخلی و حرکت به سمت برقی‌سازی ناوگان هستیم.

فراهم شدن زیرساخت‌های شارژ ٣٠٠ هزار تاکسی
همچنین علی آبادی در پاسخ به سؤال یکی دیگر از دانشجویان درخصوص وضعیت خودروهای برقی بیان داشت: زیرساخت خودروی برقی در کشور وجود دارد اکنون ١۵ ایستگاه شارژ در تهران و ١٠٠ ایستگاه در کل کشور نصب شده است که تا پایان سال تعداد دستگاه‌های شارژر را به پنج هزار دستگاه شارژر می‌رسانیم.
وی عنوان کرد: خیران نیز اعلام آمادگی برای نصب ایستگاه‌های شارژ در محورها و جاده‌ها کرده‌اند ضمن اینکه در روستاها نیز تأمین برق وجود دارد. وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اهمیت توسعه خودروهای برقی گفت: این خودروها از نظر مصرف انرژی به صرفه و از لحاظ زیست محیطی مورد تأکید است و از دو دهه پیش بشر به موضوع برقی‌سازی خودروها پرداخت. اکنون در بسیاری از کشورها از این تکنولوژی استفاده می‌کنند. به گفته وی، تا پایان سال زیرساخت‌های شارژ ٢٠٠ تا ٣٠٠ هزار تاکسی فراهم می‌شود.
پیگیری حادثه انفجار معدن رزمجاه طزره
وزیر صمت در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درخصوص حادثه انفجار معدن رزمجاه طزره گفت: این معدن زیر نظر شرکت ذوب آهن اصفهان و از زیرمجموعه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. وی افزود: همان موقع که حادثه اتفاق افتاد بلافاصله به معدن طرزه رفتم که پیش از بنده نیز وزیر کار و وزیر کشور نیز حضور داشتند. بر این اساس کارگروه و کمیته‌ای برای بررسی موضوع تشکیل شد. علی آبادی ادامه داد: در معدن زغال‌سنگ از این جنس حوادث در جهان اتفاق می‌افتاد که این‌ها قابل‌توجیه نیست. با این اوصاف اکنون حادثه این معدن در دستگاه قضا درحال پیگیری است و فرایند رسیدگی صورت می‌گیرد و ما نیز به‌عنوان وزارت صمت پیگیر این موضوع هستیم.

جستجو
آرشیو تاریخی