خبر
رشد 8 برابر درآمد شهر فرودگاهی امام خمینی
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) مجموع پیشنهادات سرمایهگذاری در پهنه لجستیکی این شهر فرودگاهی را ۲۹۰ میلیون دلار و در منطقه آزاد تجاری بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت که با بخشی از این درخواستها موافقت شده است و در حال تهیه مدل مالی برای آنها هستیم. سعید چلندری با اشاره به میزان استقبال از سرمایهگذاری در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) در دولت سیزدهم اظهار داشت: تا این لحظه پیشنهادات سرمایهگذاری ۲۹۰ میلیون دلاری در این پهنه لجستیکی داریم و از طرفی مجموع درخواستهای سرمایهگذاری در کل منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) به رقمی افزون بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که بخشی از آن در پهنههای لجستیکی همچون پوشاک، صنایع هایتک و شهر طلا پذیرفته شده است و کارشناسان ما در حال تهیه مدل مالی آن هستند. چلندری در ادامه مهمترین علت افزایش درآمدهای شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) را شفافسازی درآمدها عنوان کرد و گفت: درآمدهای شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) از دو منبع نشست و برخاست هواپیماها و شفافسازی قراردادها حاصل میشود که کفه ترازو از سمت شفافسازی قراردادها سنگینتر است. وی با بیان اینکه درآمد شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) نسبت به سال گذشته ۴.۵ برابر شده است، افزود: بهطور مثال قرارداد CIP از ۵۰۰ میلیون تومان در سنوات گذشته به ۵۰ میلیارد تومان، قرارداد پارکینگها از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به ۱۴ میلیارد و فورواردری بار نیز ۷۰۰ برابر افزایش یافته است. مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی(ره) با توجه به اقدامات انجام گرفته از رشد هشت برابری درآمدها خبر داد.
تأمین زمین ساخت مراکز آموزشی در روستاها و شهرهای کوچک
بر اساس تفاهمنامهای که بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به امضا رسید، اراضی لازم برای ساخت مراکز آموزشی و تحصیلی در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت تأمین خواهد شد. این تفاهمنامه به امضای «غلامرضا صالحی» رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و «حمیدرضا خان محمدی» معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور رسید.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در حاشیه امضای این تفاهمنامه اعلامکرد: در اجرای نهضت ملی مسکن در روستاها و شهرهای کوچک، تأمین سرانههای آموزشی و تحصیلی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد تا ساکنین واحدهای جدید برای دسترسی به خدمات تحصیلی در فشار نباشند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامهداد: بنیاد مسکن آمادگی دارد از محل واگذاری اراضی مسکونی تحت اختیار، ۷۰ درصد هزینه ساخت مدارس و مراکز آموزشی روستاها را تأمین و با کمک خیرین، مدارس مورد نیاز پروژههای جدید نهضت ملی را تکمیل کند.