اخبار
جلسه شورای مشورتی سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد
جلسه شورای مشورتی سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور جمعی از رؤسای سابق این سازمان، مدیران عامل پیشین ارکان بازار سرمایه و برخی از صاحبنظران برگزار شد.
به گزارش سازمان بورس، جلسه شورای مشورتی سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور رؤسای فعلی و سابق این سازمان، مدیران عامل پیشین ارکان بازار سرمایه و برخی از صاحبنظران این بازار روز گذشته (چهارشنبه) در محل این سازمان برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این جلسه موضوعات روز و مرتبط با بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفت و حضار در این جلسه نظرها، پیشنهادها و راهکارهای خود را در این زمینه ارائه دادند و به بررسی و تحلیل شرایط بازار سرمایه پرداخته شد.
همچنین در جلسه شورای مشورتی سازمان بورس و اوراق بهادار، «ارزیابی موانع جذب سرمایه خارجی از طریق بازار سرمایه و ارائه راهکارهای مرتبط» مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
ثبت معامله ۷۱ کیلو طلا در یک روز
روز سهشنبه در پی استقبال سرمایهگذاران، رکورد حجم و ارزش بازار گواهی سپرده شمش طلا جابهجا شد و برای نخستینبار از زمان راهاندازی این بازار ۷۱۷ هزار و ۷۹۴ گواهی معادل ۷۱ کیلو و ۷۷۹ گرم طلا به ارزش نزدیک به ۲۴۵ میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت؛ پیش از این رکورد روزانه حجم معاملات ۵۱ کیلوگرم و رکورد روزانه ارزش، ۱۸۹ میلیارد تومان بود.
به گزارش بورس کالا، کارشناسان ۷ مزیت شامل سرمایهگذاری با سرمایههای خرد، معامله به صورت برخط، اخذ کد بازار مالی بورس کالا در ۲۴ ساعت، معاملات معاف از مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد، امکان تحویل شمش طلا از خزانه بانک، اطمینان از اصالت و عیار طلای خریداری شده و پایان دغدغه نگهداری و سرقت طلا را از جمله اصلیترین مزایای معاملات گواهی سپرده شمش طلا برای سرمایهگذاران عنوان میکنند.
گفتنی است، علاقهمندان برای ورود به بازار گواهی سپرده شمش طلا میتوانند پس از اخذ کد بازار مالی بورس کالای ایران از طریق شبکه کارگزاری، وجه مورد نظر را به حساب کارگزاری واریز کنند و ثبت سفارش خود را در سامانه معاملات به صورت برخط یا توسط کارگزار انجام دهند. دارندگان گواهی سپرده شمش طلا با دارا بودن حداقل ۱۱ هزار گواهی، امکان ثبت درخواست تحویل فیزیکی از خزانه بانک را دارند.
با راهاندازی معاملات گواهی سپرده شمش طلا، علاوه بر آنکه یک ابزار مطمئن و ساده برای سرمایهگذاری عموم مردم در بازار طلا فراهم شده است، حجم بالایی از نقدینگی سرگردان به جای ورود به بازارهای غیررسمی موازی در بازار رسمی و شفاف طلا وارد شده و از سوی دیگر، همه میتوانند با نگاه به آمار بورس کالا از موجودی انبار طلا و روند مبادلات مطلع شوند.