در حافظه موقت ذخیره شد...
اخبار
طی برخورد قانونی با گرانفروشان بلیت هواپیما در فرودگاه مهرآباد، دفتر فروش ۲ ایرلاین متخلف پلمب شد. به دنبال شکایتهای مردمی از افزایش غیرقانونی قیمت بلیت هواپیما توسط برخی از ایرلاینها، گشت مشترکی با حضور سازمان تعزیرات حکومتی، وزارت راهوشهرسازی و پلیس امنیت اقتصادی از فرودگاه مهرآباد انجام شد. در این گشت مشترک نادر حیدری، رئیس شعبه ۴ ملی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متعاقب بازدید به عمل آمده ملاحظه شد متأسفانه هیچیک از دفاتر فروش شرکتهای هواپیمایی مستقر در فرودگاه مهرآباد نسبت به نصب و بهکارگیری نرخنامه بلیتهای پرواز داخلی و خارجی که جزو الزامات قانونی است اقدام نکردهاند. معاون نظارت حکومتی اداره کل تعزیرات حکومتی تهران ادامه داد: متعاقب موازین قانونی، به مدیریت فرودگاه الزام شد از این پس همه دفاتر فروش واحدها و غرفههای مستقر در فرودگاه مهرآباد، نسبت به بهکارگیری و نصب تابلوهای نرخ بلیت در حال عرضه اقدام کنند. حیدری تصریح کرد: ۲ دفتر فروش شرکتهای هواپیمایی که نسبت به سایرین وضعیت حاد یا بحرانیتری داشتند به سبب عدم همکاری مناسب به طور موقت با نصب اطلاعیه پلمب شدند. وی تأکید کرد: در خصوص نرخ عرضه و فروش بلیتها، نرخ اعلام شده سازمان هواپیمایی کشوری که پیشتر اعلام شده است مبنا میباشد، از اینرو با محاسبه دقیق و کارشناسی نرخهای مصوب، تخلفات به شعب تعزیرات حکومتی اعلام تا نسبت به رسیدگی صدور حکم و برخورد با متخلفان اقدام شود. بنا بر این گزارش، شرکتهای هواپیمایی موظف به اعمال قیمت مصوب خردادماه سال جاری هستند و هیچ مجوزی برای افزایش قیمت بلیت هواپیما صادر نشده و مرجع قیمتگذاری شورایعالی هواپیمایی است.
انجام فاز نخست مطالعات کاهش مخاطرات در ۱۷ شهر جدید
علی بیتاللهی، رئیس زلزلهشناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی توضیح داد: مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به منظور کاهش ریسک و مخاطرات در حوزه مسئولیت وزرات راهوشهرسازی فعالیتهای خود را از دو سال گذشته و با شروع به کار دولت سیزدهم بر اساس سیاستهای کلان این دولت آغاز کرده است.
رئیس زلزلهشناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: در مرحله نخست، مطالعات کاهش ۴ مخاطره شامل فرونشست، زلزله، سیل و زمینلغزش در ۱۷ شهر جدید کشور پایش شد و هدف این بوده است تا در فازهای بعدی با اقدامات جزئیتر و تفصیلیتر به نتایج کاربردی برای کاهش مخاطرات در زمان قبل از رخداد، حین رخداد و بعد از رخداد دست یابیم.