اخبار
آب دریا کام کرمانیها را شیرین میکند
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به بهرهبرداری از 10 طرح آبرسانی برای استان کرمان گفت: طرح آبرسانی به شهر کرمان از خط آبرسانی از خلیج فارس و افتتاح آن در آینده نزدیک به میزان 25 میلیون مترمکعب در سال در کنار 9 پروژه دیگر مسائل آب کرمان را حل میکند.
هاشم امینی با تأکید بر سیاست دولت مبنی بر انتقال آب دریا و شیرینسازی آن برای مصارف شرب گفت: در کل کشور حدود 99.9 درصد جمعیت شهری و حدود ۸۷ درصد جمعیت روستایی زیر پوشش آب شرب بهداشتی قرار دارند و هماکنون تعداد ۱۰۵ پروژه آب شیرینکن با ظرفیت ۶۷۲ هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانهروز در حال ساخت و بهرهبرداری است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور با اشاره به رفع مسائل آب شرب در استان کرمان در خصوص اقدامات انجامشده اضافه کرد: آغاز طرح آبرسانی به شهر رفسنجان از خط آبرسانی از خلیج فارس و بهرهبرداری آن تا پایان سالجاری به میزان 5 میلیون مترمکعب در سال، آغاز طرح آبرسانی به شهر کرمان از خط آبرسانی از خلیج فارس و افتتاح آن در آینده نزدیک به میزان 25 میلیون مترمکعب در سال و آغاز عملیات اجرایی آبرسانی به شهر رابر از سد شهیدان امیر تیموری به میزان 100 لیتر در ثانیه از طرحهای در دست اقدام صنعت آب و فاضلاب کشور برای تأمین آب شرب مورد نیاز استان کرمان است.
صادرات برق منبعی مهم برای درآمد کشور
عضو هیأت مدیره سندیکای برق، یکی از دغدغههای کنونی صنعت برق را اخذ مطالبات معوق ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی دانست و اعلام کرد که با تصویب مجلس شورای اسلامی، قرار شد تا ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات صنعت برق از طریق انتشار اوراق پرداخت شود.
منصور سعیدی در گفتوگو با چابک آنلاین، اظهار داشت که دولت معتقد به سپردن فعالیتها به بخش خصوصی در صنعت برق است و حتی هرماه نشستهایی هم برگزار میشود.
وی تصریح کرد که در دوسال گذشته نزدیک به 7 هزارمگاوات به ظرفیت برق افزوده شده، با این وجود زمینه صادرات برق در فصل زمستان برای کشور مهیاست.
سعیدی، صادرات برق به کشورهای همسایه را امری ضروری دانست و افزود: صادرات برق باید انجام شود زیرا توجیهات مهمی دارد، ازجمله اینکه صادرات برق به کشورهای همسایه منبع درآمد مهمی بوده و به لحاظ داشتن ارتباط اقتصادی، برای ایران بسیار اهمیت دارد و اگر ایران به کشورهای همسایه برق نفروشد، کشورهای دیگر برق آنها را تأمین میکنند.