اخبار
ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزا در ۱۰ ماهه سالجاری
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی در ۱۰ ماهه نخست سالجاری خبر داد.
محمد ترکمانه مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: یکی از مأموریتهای اصلی بنیاد برکت توانمندسازی مردم در مناطق کم برخوردار و ایجاد فرصتهای شغلی در این مناطق است.
وی گفت: با توجه به ضرورت موضوع امنیت غذایی در کشور در سالجاری، طرحهای اشتغالزایی متمرکز بر دو زنجیره سبز و آبی در زمینههای کشاورزی و آبزیپروری اجرا شد.
ترکمانه با بیان اینکه کار اصلی بنیاد برکت نظارت و کمک به فرایند اشتغالزایی است، گفت: بنیاد فرایند اشتغالزایی را به شبکه مجریان و تسهیلگران خود در سراسر کشور و حلقههای میانی که متشکل از مردم هستند، سپرده است.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اظهار کرد: در جلسه شورای عالی اشتغال کشور با حضور ریاست محترم جمهور مقرر شد که بنیاد برکت با توجه به زیرساختهای موجود در حوزه توانمندسازی در مناطق کمبرخوردار، ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی را ایجاد کند.
وی گفت: بنیاد برکت در ۱۰ ماهه نخست امسال با کمک شبکه هزار نفری مجریان و تسهیلگران خود که از مردم هستند و در مناطق محروم و روستایی سراسر کشور خدمت میکنند، توانسته ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی ایجاد کند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) عنوان کرد: با سرعت خوبی که در موضوع اشتغالزایی وجود دارد تا پایان سال ایجاد ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزایی عملیاتی میشود و تعهد بنیاد برکت در زمینه اشتغالزایی در کشور محقق خواهد شد.
موادی از قانون بیمه بیکاری در حال اصلاح است
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در حال اصلاح موادی از قانون بیمه بیکاری با حضور شرکای اجتماعی هستیم. اصلاحات موردنظر در حوزه قانون کار در هیأت دولت مطرح و لوایح آن آماده و در حال انجام است تا بتوان اصلاح موادی از قانون کار و موادی از بیمه بیکاری را بهعنوان لایحه دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.
به گزارش روابطعمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی حسین رعیتی فرد افزود: یکی از راههای تحقق عدالت اجتماعی، تنظیم روابط بین کارگر و کارفرما است و این باعث میشود دغدغه جامعه کار و تلاش کاهش یافته و چرخ تولید در گردش باشد.
معاون روابط کار وزارت تعاون بیان کرد: یکی از اهداف مهم حوزه روابط کار، اجرای صحیح قوانین و مقررات کار و حل و فصل اختلافات کارگری از طریق ماده ۱۵۷ قانون کار به منظور کاهش دادخواستهای واصله به مراجع حل اختلاف است.
وی ادامه داد: ما باید با توجه به کمبود نیروی کار، ایجاد انگیزه کنیم که نیروی کار بعد از پایان مقرری بیمه بیکاری، مجدد به واحد کاری بازگردد. معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به طرح طبقهبندی مشاغل گفت: برای برقراری عدالت مزدی باید بهسمت اجرای طرح طبقهبندی مشاغل برویم و در حال حاضر این طرح در بسیاری از واحدها اجرا میشود.