در حافظه موقت ذخیره شد...
آغاز احداث ۳۸۲هزار واحد مسکن روستایی در دولت سیزدهم
وی ادامه داد: تسهیلات احداث مسکن روستایی در سال ۱۳۸۴ به میزان ۵۰ میلیون ریال بود که در زمان انتهای پایان دولت قبل این میزان به ۴۰۰ میلیارد ریال رسید.
وی بیان کرد: دولت سیزدهم این میزان را ابتدا یک میلیارد ریال و سپس به ۲ میلیارد ریال رساند و اکنون میزان تسهیلات بانکی مسکن روستایی به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال رسید.
وی ادامه داد: امسال برنامهریزی شده تا واحدهایی که تسهیلات دریافت کردند، اما بنا به هر دلیلی نیمه تمام ماندند را تا پایان سال آینده به اتمام برسانیم. وی یادآور شد: اعتبار این واحدها از محل حساب ۱۰۰ امام(ره) و تسهیلات تکمیلی تأمین خواهد شد.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: میزان واحدهای مسکونی روستایی مقاومسازی شده تا پایان سال ۱۴۰۵ به ۷۰ درصد خواهد رسید.
وی اظهار کرد: پنج میلیون و ۶۰۰ خانه روستایی در مناطق مختلف کشور وجود دارد. از سال ۱۳۸۴، که آغاز توجه به منازل روستایی بود تا ابتدای دولت سیزدهم ۴۹ درصد این منازل مقاومسازی شده بود که در دولت سیزدهم تاکنون 4 درصد به این میزان افزوده است.
وی خاطرنشان کرد: این روند ادامه خواهد داشت و تا سال ۱۴۱۰ میتوانیم مدعی پایان مقاومسازی منازل روستایی شویم.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: از ۳۸۲ هزار مسکن روستایی که دولت سیزدهم کار ساخت آن را آغاز کرده و ۲۱۰ هزار واحد را هم به بهرهبرداری رسانده، تا پایان سالجاری مجموع کل واحدهای بهرهبرداری شده به ۳۱۰ هزار واحد خواهد رسید.
جودی افزود: امسال نیز از محل اعتبارات سالجاری شاهد آغاز عملیات اجرایی ۳۵۰ هزار واحد مسکونی روستایی دیگر خواهیم بود که تا پایان دولت سیزدهم مجموع کل واحدهای احداثی را به یک میلیون خواهیم رساند. وی ادامه داد: واجدین طرح نهضت ملی مسکن چنانچه بخواهند در روستاها اقدام به ساخت منزل کنند، بدون شرط اهل روستای مورد نظر بودن، زمین را در قالب اجاره ۹۹ ساله در اختیار متقاضیان قرار میدهیم و آنان میتوانند از تسهیلات ساخت نهضت ملی مسکن یا مسکن روستایی استفاده کنند. ِوی یادآور شد: در راستای اجرای طرح مسکن حمایتی با کمک دستگاههای متولی، ۷۵ هزار واحد مسکونی را در این قالب قرار دادیم.