اخبار
سود سهام عدالت
در هفته پایانی اسفند پرداخت میشود
وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: مرحله دوم سود سهام عدالت تا هفته پایانی اسفندماه سالجاری پرداخت میشود.
به گزارش وزارت اقتصاد، دولت از سال ۱۴۰۱ برای پرداخت بموقع سود سهام عدالت تلاش کرد و همواره تلاش میکند تا سود سهام عدالت را زودتر از زمان دولتهای قبل پرداخت کند.
بر این اساس سازمان بورس اعلام کرد: باتوجه به دستور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به منظور پرداخت بموقع مرحله دوم سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۲ تمام تلاشها بر این است تا هفته پایانی اسفند ماه سالجاری پرداخت شود. براساس این گزارش، هرگونه پیامک واریز سود سهام عدالت جعلی و کلاهبرداری است.
سازمان خصوصیسازی نیز اعلام کرد که انتشار برخی اخبار نادرست توسط برخی افراد برای مقاصد کلاهبرداری و اخاذی از مردم از طریق انتشار در شبکههای مجازی و یا پیامک تلفنی و ارسال لینک سایتهای جعلی و منتسب به نام سازمان خصوصیسازی با سرشناسههای مختلف در خصوص موضوع سهام عدالت جعلی است و هرگونه واگذاری سهام عدالت پس از تصویب سبد سهام در هیأت وزیران و تصویب سازکار واگذاری از جمله تعیین اولویتهای مشمولین در شورای عالی اجرای سیاستهای کلی اصل (۴۴) قاون اساسی انجام خواهد شد و آخرین تصمیمات در این خصوص از طریق سایت سازمان به نشان www.ipo.ir اطلاعرسانی خواهد شد. همچنین اطلاعرسانی در خصوص زمان و نحوه واریز سود سهام عدالت نیز تنها از طریق سایت شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به نشانی
www.sahamedalat.ir و سایت سازمان خصوصیسازی به نشانی www.ipo.ir انجام خواهد شد.
خرید ۱.۳درصد برق مصرفی از طریق بورس انرژی
معاون بازار برق ایران گفت: در ۱۰ ماه ابتدای سالجاری حدود ۱.۳درصد برق مصرفی از معاملات بورس انرژی و حدود ۱۲.۲درصد از طریق انعقاد قراردادهای دوجانبه تأمین و مابقی مصارف یعنی حدود ۵.۶۸ درصد از طریق بازار برق خریداری شد.
به گزارش وزارت نیرو، حمیدرضا باقری با اشاره به اینکه تا ابتدای سالجاری، صرفاً مصرفکنندگان صنعتی بالای ۵ مگاوات امکان و اجازه حضور در معاملات خارج از بازار (معاملات بورس انرژی و قراردادهای دوجانبه) را داشتند، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری و با ابلاغ دستورالعمل توسعه معاملات برق در بورس انرژی توسط وزیر نیرو، امکان حضور تمامی مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات در بورس انرژی ایجاد شد.
وی افزود: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، میزان نیاز مصرفکنندگان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات، در حدود ۹۰ میلیارد کیلووات ساعت برآورد میشود که امکان خرید برق مورد نیاز خود از بورس انرژی و قراردادهای دوجانبه را دارند.