اخبار
بهرهبرداری ازپروژههای توسعه صنعت چوب و فولاد درخوزستان
رفع مشکلات استان خوزستان همواره در اولویت برنامههای دولت سیزدهم قرار داشته است، بر این اساس طی دوسال گذشته آیتالله رئیسی رئیس جمهوربیش از هفت بار در جمع پرشور مردم خوزستان حاضر شد. همچنین روز گذشته نیز هشتمین سفر رئیس جمهور به خوزستان صورت گرفت.
کاهش وابستگی به وارداتام دی اف
بر اساس این گزارش، مجموعه کشت و صنعت تخته فشرده پاک چوب خوزستان با سرمایهگذاری ۶۶ میلیارد ریال روزگذشته با حضور رئیس جمهور در شوش به بهرهبرداری رسید.
مجموعه کشت و صنعت تخته فشرده پاک چوب خوزستان با ایجاد جنگل درختان (اکالیپتوس) به مساحت ۵۵۰ هکتار در شهرستان شوش و ایجاد کارخانه امدیاف خام و محصولات مرتبط برای ایجاد زنجیره کامل تأمین تولید از کاشت بذر تا نهال و کاشت درخت و پس از آن تولید امدیاف خام و روکش توانسته گام مهمی را برای تأمین بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید امدیاف بردارد و وابستگی به واردات کم کند.این مجموعه به صورت مستقیم و پایدار برای یک هزار نفر در استان خوزستان اشتغال ایجاد میکند.
۱۳۸ میلیون یورو سرمایه گذاری
این گزارش میافزاید: در سفر روز گذشته رئیسجمهور به استان خوزستان طرح «زمزم ۳»بهعنوان بزرگترین مگا مدول آهن اسفنجی ایران با هدف تکمیل زنجیره تولید و تأمین کمبود آهن اسفنجی مورد نیاز کشور وارد زنجیره تولید و بهرهبرداری رسمی شد.این طرح بزرگ با سرمایهگذاری ۱۳۸ میلیون یورو و ظرفیت تولید ۲.۲ میلیون تنی اجرا شده است.همچنین در این روند، بهرهبرداری طرحهای فولادی بخش خصوصی از جمله فولاد آتیه نیر در اهواز انجام شد.
شفافسازی کاهش تولید ایران خودرو
شرکت ایرانخودرو در گزارش رسمی به سازمان بورس که روی سامانه کدال جهت اطلاع سهامداران به طور عمومی منتشر شده، اعلام کرد که مجموع تولید محصولات سواری این شرکت در ۱۱ ماه نخست امسال به کمتر از ۴۹۲ هزار دستگاه رسید.
این در حالی است که در همین گزارش اعلام شده مجموع تولید محصولات سواری ایرانخودرو در ۱۱ ماه نخست سال قبل بیش از ۵۳۷ هزار دستگاه بوده است.
بدین ترتیب در ۱۱ ماه نخست امسال تولید محصولات سواری در ایرانخودرو بیش از ۸ درصد کاهش یافته است.این در حالی است که مدیرعامل ایرانخودرو در ابتدای سالجاری وعده افزایش ۵۰ درصدی تولید را داده بود که مشخص است محقق نشده است. اوایل امسال علیمردان عظیمی گفته بود: در سال ۱۴۰۱ گروه صنعتی ایرانخودرو موفق به تولید ۵۵۰ هزار دستگاه خودرو سواری شد که این تعداد در سالجاری با افزایش ۵۰ درصدی همراه خواهد بود. بیشترین کاهش تولید ایرانخودرو در گروه محصولات پژو، سمند و رانا بوده است.