صفحات
  • صفحه اول
  • رویداد
  • گفت و گو
  • کلان
  • انرژی
  • راه و شهرسازی
  • بازار سرمایه
  • بین الملل
  • بازار
  • صنعت و تجارت
  • تاریخ شفاهی
  • کشاورزی
  • کار و تعاون
  • صفحه آخر
شماره بیست و چهار - ۱۷ تیر ۱۴۰۲
روزنامه ایران اقتصادی - شماره بیست و چهار - ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - صفحه ۲

همزمان با عید ولایت و امامت؛

کلان بیمارستان «غدیر» با حضور دکتر رئیسی افتتاح شد


دومین کلان بیمارستان مدرن و مجهز کشور با عنوان مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی «غدیر» در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش با حضور رئیس‌جمهور افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید.
 پروژه ساخت کلان بیمارستان غدیر در قالب طرح توسعه بیمارستان شهدای تجریش به همت یکی از خیرین سلامت در سال 1390 در زمینی به مساحت 6 هزار مترمربع کلید خورد و در سال 1394 با پیشرفت فیزیکی حدود 5 درصد برای تکمیل و احداث به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) واگذار شد.
با شروع دولت مردمی سیزدهم و تأکیدات آیت‌الله رئیسی مبنی بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام عملیات اجرایی پروژه با فوریت پیگیری و با حمایت‌های مسئولان و اهتمام شبانه‌روزی، با هزینه‌ای بالغ بر 1400 میلیارد تومان تکمیل شد و به مرحله بهره‌برداری رسید.
کلان بیمارستان مدرن و مجهز غدیر با زیربنای 62 هزار مترمربع در پنج بلوک و 13 طبقه با ظرفیت 821 تخت در تراز و استانداردهای جهانی از جمله اتاق عمل‌های جراحی هوشمند با 24 تخت، بخش‌های ویژه CCU، NICU، ICU، زایمان LDR، اورژانس پیشرفته مجهز به هلی‌پورت هوایی، آنژیوگرافی مغز، تصویر‌برداری، دیالیز، فیزیوتراپی، درمانگاه‌های فوق تخصصی، آزمایشگاه بخش‌های بستری زنان و مردان و کودکان، با به کارگیری کادر مجرب و بهره‌گیری از فناوری‌های روز جهان با رعایت استانداردهای درمانی به عنوان یکی از کلان بیمارستان‌های مطرح در غرب آسیا پروژه‌ای مهم در تسهیل هر چه بیشتر فرایند درمان برای بیماران از سراسر ایران اسلامی است.
این بیمارستان مجهز به پیشرفته‌ترین هلی‌پورت اورژانس با قابلیت ارتباط با سازمان هواپیمایی کشوری و اورژانس کشور است که از طریق آن مصدومان در کمترین زمان با بالگرد به این بیمارستان منتقل می‌شوند.
با افتتاح این کلان بیمارستان مدرن 821 تخت مجهز به مدار ارائه خدمات درمانی کشور افزوده خواهد شد.

بازدید دکتر رئیسی از بخش‌های مختلف کلان بیمارستان غدیر
 رئیس جمهور ضمن افتتاح کلان بیمارستان غدیر از بخش‌های مختلف این مجتمع پزشکی، آموزشی و درمانی بازدید کرد.
 دکتر سید ابراهیم رئیسی در حاشیه افتتاح کلان بیمارستان غدیر که صبح دیروز (جمعه) همزمان با عید سعید غدیر خم صورت گرفت، ضمن ادای احترام به یادمان شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از بخش‌های مختلف این بیمارستان از جمله بخش اطفال و اورژانس بازدید کرد.
رئیس جمهور در این بازدید از برخی بیماران از جمله کودکان بستری شده در این بیمارستان نیز عیادت کرد.
همچنین همزمان با افتتاح این طرح توسط رئیس‌جمهور و با همکاری اورژانس تهران نخستین پرواز از محل هلی‌پورت بیمارستان غدیر صورت گرفت.
 
 بهره‌برداری از کلان بیمارستان غدیر از جمله اقدامات ماندگار و امیدآفرین در کشور است
 رئیس جمهور بهره‌برداری از کلان بیمارستان غدیر را از جمله اقدامات ماندگار و امیدآفرین در کشور دانست و با یادآوری تأکیدات رهبر معظم انقلاب در ترویج ایمان و امید در جامعه اظهار داشت: امیدآفرینی در جامعه به صرف سخنرانی میسر نخواهد شد بلکه اقدام و عمل مجریان و همچنین تبیین این اقدامات است که منجر به امیدواری در جامعه می‌شود.
دکتر سید ابراهیم رئیسی در آیین افتتاح کلان بیمارستان غدیر که صبح دیروز (جمعه) همزمان با عید سعید غدیر خم برگزار شد، با ابراز خرسندی از همزمانی بهره‌برداری از این پروژه بزرگ درمانی با عید امامت و ولایت گفت: امیدواریم به برکت این روز بزرگ و با عظمت کادر درمانی در انجام وظایف خود موفق بوده و همه بیماران سلامتی خود را بازیابند.
دکتر رئیسی در ادامه در تفسیر پیام‌های واقعه بزرگ غدیر با طرح این پرسش که ولایت چیست و ولی کیست، افزود: در کلام نبی مکرم اسلام(ص) معنای ولایت گوش شنوا داشتن نسبت به ولی و اطاعت کردن از او در میدان عمل است.
رئیس جمهور با بیان اینکه جریان امامت در طول تاریخ استمرار داشته و دیروز و در زمان غیبت نیز در حاکمیت ولایت فقیه و مردم سالاری دینی تجلی یافته است، افزود: اینکه در طول 44 سال گذشته در این کشور هر سال یک‌بار به آرای مردم مراجعه شده از افتخارات نظام مردم‌سالار ما است.
دکتر رئیسی در بخش بعدی سخنانش بهره‌برداری از کلان بیمارستان غدیر را از جمله اقدامات ماندگار و امیدآفرین در کشور دانست و با یادآوری تأکیدات رهبر معظم انقلاب در ترویج ایمان و امید در جامعه اظهار داشت: امیدآفرینی در جامعه به صرف سخنرانی میسر نخواهد شد، بلکه اقدام و عمل مجریان و همچنین تبیین این اقدامات است که منجر به امیدواری در جامعه می‌شود.
رئیس جمهور با تقدیر از همت فرماندهان سپاه پاسداران، تلاشگران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) و همه مسئولان، مهندسان، مشاوران و پزشکان دست‌اندرکار این پروژه بزرگ ملی تصریح کرد: اینکه در فاصله کوتاهی شاهد افتتاح دو کلان بیمارستان در کشور هستیم نشان از ظرفیت‌های بسیار بالا و همچنین توان مهندسی و کادر درمانی در کشور است.
دکتر رئیسی همچنین با تقدیر از نقش‌آفرینی و درخشش کادر درمانی کشور در ایام همه‌گیری بیماری کرونا به روح همه شهدای مدافع سلامت کشور درود فرستاد.
رئیس جمهور دلیل نامگذاری بیمارستان شهدای تجریش را مربوط به اوایل انقلاب و افتخارآفرینی مردم متدین و انقلابی این منطقه در دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌ها دانست و افزود: کسانی که از دیگر نقاط برای سکونت به این منطقه نقل مکان کرده‌اند همواره باید به اصالت و هویت دینی و انقلابی منطقه تجریش توجه داشته باشند.
دکتر رئیسی در ادامه با بیان اینکه مسأله بهداشت مقدم بر درمان است بر ضرورت توجه توأمان به بهداشت جسمی و معنوی تأکید کرد و گفت: در فرهنگ علوی(ع) مسأله بهداشت مورد توجه خاص بوده که خوشبختانه این فرامین در شیوه‌ها و روش‌های درمانی پزشکان ما نیز همواره مورد توجه بوده است.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه مراکز علمی و پزشکی ما نباید صرفاً به فرمول‌ها و روش‌های درمانی اثبات شده در آزمایشگاه‌ها اکتفا کنند، تصریح کرد: حتماً باید از ابتکارات، کشفیات علمی و تجربی و همچنین حرف‌های جدید استقبال کرد، کما اینکه دیروز طب سنتی در کنار طب مدرن مورد توجه قرار گرفته است.
دکتر رئیسی در ادامه توجه به مسأله بهداشت را از اولویت‌های مهم دولت برشمرد و با اشاره به طرح موفق و بسیار خوب پزشک خانواده که به جلوگیری از مراجعات غیرضروری به مراکز درمانی منجر می‌شود، از وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی خواست طی یک نشست رسانه‌ای راهبردها و اقدامات دولت در زمینه بهداشت بویژه در نقاط کم برخوردارتر کشور را برای جامعه پزشکی و عموم مردم تبیین کند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود بر توجه به موضوع مهم اخلاق پزشکی و ارزش‌های حاکم بر روابط پزشک و بیمار تأکید کرد و از کادر درمانی خواست با بیماران و خانواده‌های آنها به گونه‌ای همراهی داشته باشند که فرد بیمار یا خانواده او بجز درد بیماری مشکل دیگری نداشته باشد.

 

جستجو
آرشیو تاریخی