اخبار کوتاه
انتقال ۲۸۰ میلیون متر مکعب آب از دریای عمان به شرق کشور
ایمیدرو اعلام کرد: هدف از اجرای پروژه انتقال آب دریای عمان به استانهای شرق، شیرینسازی و انتقال آب در مجموع به میزان سالانه ۸۰۰ میلیون متر مکعب است که در فاز نخست این پروژه، شیرینسازی حدود ۲۸۰ میلیون مترمکعب در سال هدفگذاری شده است.
این پروژه با راهبری ایمیدرو و شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی عملیاتی میشود.
پروژه انتقال آب دریای عمان به استانهای خراسان جنوبی و رضوی و سیستان و بلوچستان اختصاص دارد و طول مسیر آن یک هزار و ۳۴۲ کیلومتر خط اصلی است.
شرکتهای گلگهر، فولاد مبارکه، ملی صنایع مس ایران، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، گهر زمین، فولاد خراسان و اپال پارسیان از سهامداران آن هستند که سرمایهگذاری در پروژه سه میلیارد و ۵۵۰ میلیون دلار است.
در پروژه انتقال آب دریای عمان به اصفهان، هدف شیرینسازی و انتقال آب در مجموع به میزان ۶۰۰ میلیون متر مکعب در سال است که فاز نخست آن به شیرینسازی حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال به استان اصفهان اختصاص دارد. طول مسیر این طرح یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر است.
شرکتهای شرکت فولاد مبارکه، شرکت ذوبآهن، اتاق بازرگانی اصفهان، پالایشگاه نفت اصفهان، سازمان همیاری شهرداریهای استان اصفهان، شهرداری اصفهان و شرکت فلز تدارک فولاد مبارکه در آن سهامدار هستند. میزان سرمایهگذاری در این پروژه ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است.
۸۸۷۶ مرکز غیر مجاز رمز ارز تا کنون جمعآوری شده است
رئیس گروه بهرهوری و مدیریت مصرف انرژی توانیر از جمعآوری ۸۸۷۶ مرکز غیر مجاز رمز ارز در سطح کشور از ابتدای اجرای طرح جمعآوری مراکز غیر مجاز تولید رمز ارز تا پایان خرداد امسال خبر داد.
به نقل از وزارت نیرو، فرح جمالزاده با اعلام این خبر گفت: از ابتدای طرح جمعآوری مراکز غیر مجاز تولید رمز ارز تا پایان خرداد امسال حدود ۸۸۷۶ مرکز غیرمجاز در کشور شناسایی و بالغ بر ۲۶۰ هزار دستگاه ماینر با ۷۱۷ مگاوات توان مصرفی از این مراکز جمعآوری شده است.
رئیس گروه بهرهوری و مدیریت مصرف انرژی توانیر تعداد مراکز غیرمجاز رمز ارز را که از ابتدای امسال شناسایی شده است ۹۹ مرکز عنوان کرد که منجر به جمعآوری ۷۴۴ دستگاه تولید رمز ارز با مجموع ۲ مگاوات توان مصرفی شده است. جمالزاده بیشترین استقرار مراکز غیر مجاز رمز ارز در کشور را مربوط به استانهای اصفهان، تهران و خراسان رضوی عنوان کرد.