اخبار
راهبرد عملیاتی توسعه پایدار
برای افزایش تولید در کشور نیازمند استراتژی صنعتی هستیم تا به مهار تورم برسیم.همچنین در همه جای جهان ثابت شده که برای مهار تورم هیچ راهی بهجز افزایش تولید نیست.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران با اشاره به پافشاری روی قیمتگذاری دستوری در کشورافزود: این در حالی است که ریشه تورم را در سمت عرضه میبینیم نه تقاضا؛ اگر ما برای تولید انبوه در کشور کاری کنیم، مشکل قیمتگذاری دستوری حل شده و کاهش قیمت تمام شده به وجود میآید. با این حال شاهدیم رانتهای بزرگی به بخشهای نامولد داده میشود.
حمیدرضا غزنوی تأکید کرد: باید صنایع پیشران را انتخاب کرده و رانت مثبت برای آنها ایجاد کنیم تا صنایع را رشد دهند، اما اینکه فقط از بنگاههای کوچک و متوسط حمایت کنیم وضعمان همین خواهد بود. غزنوی به جلسه اخیر رئیسجمهور با 6کارآفرین و پیشران بزرگ کشور اشاره کرد و گفت: باید توجهات به سمت پیشرانها باشد و این را شروع یک تفکر متفاوت در کشور میدانیم.
دبیرکل مجمع کارآفرینان ایران اظهار داشت: به جز توجه به تولید، برای مهار تورم چاره دیگری نداریم.
پتانسیل ۵ میلیارد دلاری صنعت خودرو
حضور در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ مسکو، فرصتی برای ارائه توانمندی قطعهسازان و خودروسازان ایرانی است و کاهش مشکلات صادراتی و تطابق با استانداردهای روسیه، مسیر شرکتهای ایرانی را برای حضور پررنگ در بازار این کشور هموار خواهد کرد.
در حالی که سال گذشته و در جریان برپایی این نمایشگاه، حدود ۷۰۰ میلیون یورو تفاهم در زمینه خودرو و قطعات با روسیه منعقد شد، اما کارشناسان معتقدند پتانسیل 4 تا 5 میلیارد دلاری برای صنعت خودروسازی و قطعهسازی و بویژه بازار لوازم یدکی خودرو در روسیه برای ایرانیها با حضور در نمایشگاه مذکور وجود دارد.
عضو هیأت مدیره انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان خودرو کشور با اشاره به دانشبنیان بودن بسیاری از شرکتهای ایرانی حاضر در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۳ مسکو، از آمادگی آنها برای عرضه محصولات و دانش فنی خبر داد. ابراهیم دوستزاده افزود: در این دوره از نمایشگاه، علاوه بر شرکتهای خودروساز و قطعهساز، دو شرکت بازرگانی هم حضور خواهند داشت که نقش حلقه واسط را برای شرکتهایی که توان یا امکان حضور در این رویداد را نداشتهاند، بازی خواهند کرد و شرکتهای تولیدکننده میتوانند از طریق آنها نسبت به صادرات و فروش تولید خود اقدام کنند.