فضای مجازی
این حسین دهباشیه!
کانال بیداری ملت در تلگرام آورده است: دهباشی یه نمودار غلط از اعتماد در خصوص کاهش مصرف سرانه گوشت قرمز توئیت کرده، اعتماد بعد از پی بردن به سوتی، اصلاحیه داده.
دهباشی اما به تذکر مخاطبین اهمیت نمیده، توئیت رو پاک نکرده و داره سینه خیز ادامه میده.
دهباشی یک وطن فروش و دروغگوئه؛ مثل دهباشی نباشید.
دست دلالان بازار گندم کوتاه شد
منتظر مولا، یکی از کاربران شبکههای اجتماعی در صفحه شخصی خود نوشت: خبر خوب اینکه، بیش از 9 میلیون تن گندم از کشاورزان توسط دولت خریداری شده... این یعنی دست دلالان کوتاه و مافیابازی تماااااام.
یک کاربر دیگر در شبکههای اجتماعی در صفحه خود نوشت: خودکفایی گندم از مهمترین دغدغههای رهبری در سالهای گذشته بوده و اینکه مسئولین تمام تلاش برای تولید این مهم رو به کار گرفتن خیلی قابل تقدیره.
برنامهای برای کاهش دامنه نوسان بورس وجود ندارد
امیرمهدی صبائی، سخنگوی سازمان بورس در صفحه شخصی خود نوشت: پیرو شایعات مطرح شده در فضای مجازی به اطلاع سهامداران محترم میرساند، هیچگونه برنامهای برای کاهش دامنه نوسان بورس وجود ندارد.
مصرف بالای برق کولرها
در ایران
محمد عنایتی نجفآبادی، خبرنگار اقتصادی در صفحه خود نوشت: اوج بار همه مصارف برق مصر شامل خانگی، صنعتی، کشاورزی، اداری و... با 109 میلیون جمعیت و تولید ناخالص داخلی 404 میلیارد دلار از مصرف برق کولرها در ایران کمتره...
ضررش
برای مردم سودش در جیب خودشان!
بانک آینده تا پایان سال ۱۴۰۱ با ثبت زیان انباشته ۱۱۴ هزار و ۲۱۵ میلیارد تومان، بالاترین زیان را در بین شرکتهای بورسی ایران به خود اختصاص داد.
روند زیانآفرینی این بانک به گونهای است که فقط در ۳ ماهه بهار امسال زیان انباشته آن ۱۱ هزار و ۵۴۸ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده، در واقع این بانک در بهار امسال، روزانه ۱۲۴ میلیارد تومان زیان خلق کرده است!
بررسی صورتهای مالی بانک آینده نشان میدهد، عمده دلیل زیان آن، تسهیلاتی است که به شرکتهای مرتبط با خودش پرداخت کرده و سرمایه بانک آینده در آنها قفل شده است.
به عنوان نمونه بانک آینده به یکی از شرکتهای مرتبطش یعنی شرکت توسعه بینالمللی ایران مال، تا پایان سال قبل، ۷۳ هزار و ۸۰۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است. این تسهیلات در حالی به ایران مال پرداخت شده که درآمد خالص آن در سال گذشته منفی ۲۰۶ میلیارد بوده و عملاً امیدی از محل آن برای احیای بانک وجود ندارد.
زیانهایی که توسط این بانک و شرکتهای زیرمجموعهاش بهصورت روزانه در حال تولید است، از طریق چاپ پول از جیب مردم ایران جبران میشود.
گازرسانی به ۵ هزار و۲۰۰ روستا و ۴۱ شهر
در دولت سیزدهم
مجید چگنی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: در دولت سیزدهم، بیش از ۵۲۹۷ روستا با ۳۰۷ هزار خانوار و ۴۱ شهر با ۹۴ هزار خانوار به شبکه گاز کشور متصل شدهاند.
با توسعه گازرسانی در کشور پس از انقلاب اسلامی، ۹۸.۶ جمعیت شهری و ۸۶.۳ جمعیت روستایی زیر پوشش شبکه گازرسانی کشور قرار گرفتند که این عدد به منزله برخورداری ۲۷.۵ میلیون مشترک از این نعمت الهی است.
طی دو سال گذشته، ۳۸.۶ هزار میلیارد تومان در پروژههای روستایی و شهری، ۱۹.۶ هزار میلیارد تومان در مهندسی و توسعه گاز، ۲.۹ هزار میلیارد تومان در انتقال گاز، ۲.۴ هزار میلیارد تومان در پروژههای پالایشگاهی و ۴.۷ هزار میلیارد تومان در حوزه پژوهش سرمایهگذاری شده است.
امسال شاهد افزایش ۱۶ درصدی صادرات گاز و ۲۲ درصدی گاز مایع (الپیجی) بودیم. تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق در حال نهاییسازی است.
اتوگاز مصرف بنزین را ۱۳ میلیون لیتر کاهش میدهد
سایت خط انرژی نوشته است: طبق اسناد شرکت گاز، سالانه بیش از ۳ میلیون تن الپیجی (گازمایع) به دلیل عدم امکان صادرات، در خطوط لوله هدر میرود. در صورت افزودن این میزان به سبد سوخت، میتوان روزانه ۱۳ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفهجویی کرد.
مجلس در تبصره یک قانون بودجه ۱۴۰۰ تصویب کرد تا سقف ۲ میلیون تن گازمایع وارد سبد سوخت شود و در تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۱ نیز ۲ هزار میلیارد تومان برای ایجاد جایگاههای اتوگاز تخصیص داد ولی هیچ اقدامی صورت نگرفته است.
بیتوجهی به توسعه سوختهای جایگزین و تداوم روند فعلی به معنای واردات و ارزبری چند میلیارد دلاری و سپس شوکدرمانی در آیندهای نه چندان دور خواهد بود.
خبرهای خوش دولت
در هفته گذشته
ثبت نرخ رشد نقدینگی به کمترین رقم در ۴۵ ماه اخیر؛ رکوردشکنی صادرات غیر نفتی، افزایش ۳۰٪ تأمین نهادههای دامی، افزایش ۹/۲ درصدی تولید صنایع بورسی در تیرماه، واگذاری مسکن رایگان به خانوادههای دارای فرزند ۴ قلو به بالا، آغاز واگذاری زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت، برنامهریزی برای ۲ هزار پرواز در اربعین و آزادسازی منابع مالی توقیف شده در کره جنوبی از مهمترین خبرهای خوش مسئولان دولت به مردم بوده است.
مدیریت کرونا به سبک
شیخ بنفش
محسن قائد، کاربر شبکههای اجتماعی در صفحه خود نوشت: یهو یه نمونه از نحوه مدیریت دولت روحانی و رئیسی در برابر ویروس منحوس کرونا یادم اومد:))
قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو!
امین محمودی، خبرنگار اقتصادی در صفحه خود نوشت: دولت 10 میلیون تن گندم از کشاورزان خرید کرده و برای پرداخت مطالباتشون از مجلس خواسته از مازاد درآمد نفتی بودجه اختصاص بده. نمایندگان خانه ملت درخواست دولت رو رد کردند ولی هر روز علیه دولت مصاحبه میکنند که پول گندمکاران رو بدید!
نتایج تحمیل جهانیسازی قیمتها و دلاریزه شدن زندگی مردم
همت قلیزاده، کارشناس اقتصادی در صفحه خود نوشت: آقای آقامیری! اینها نتیجه همان توصیه صادق الحسینیها است که گاهاً از اینستاگرام شما تبلیغ میشود. نتیجه تحمیل جهانیسازی قیمتها و دلاریزه شدن زندگی مردم از طریق قوانین داخلی است. جزئیات فراوانی دارد که اگر علاقهمند باشید برخی مطالب صفحه بنده رو در این زمینه مرور کنید.