فراهم شدن 5 هزار فرصت شغلی در دو استان کشور با همکاری بنیاد برکت
معاون توسعه اشتغال اجتماعمحور بنیاد برکت گفت: با همکاری بنیاد برکت 4 هزار و 500 طرح اشتغالزایی در دو استان بزرگ کشور در قالب طرحهای منبتکاری، سفالگری و راهاندازی کارگاههای ساخت قطعات خودرو ایجاد شده است.
مرتضی نیازی، با بیان اینکه امسال در استان همدان هدفگذاری ایجاد 3 هزار طرح اشتغالزایی صورت گرفته است، گفت: با ایجاد این سه هزار طرح اشتغالزایی اجتماع محور با کمک و همت تسهیلگران، شاهد اشتغال 5 هزار نفر در این استان خواهیم بود.
نیازی با اشاره به اینکه شهرهای استان همدان از جمله نهاوند، کبودرآهنگ و ملایر در حوزههای مبل و منبتکاری، سفالگری، راهاندازی کارگاههای خیاطی و کارگاههایی برای ایجاد اشتغال در منزل تمرکز کرده است، گفت: از ابتدای امسال تا به امروز 700 طرح در این استان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: ایجاد بسترهای کارگاهی برای ساخت قطعات خودرو و همچنین ایجاد کارگاههای خیاطی از جمله برنامههایی است که در این بخش باید برنامهریزی شود.
نیازی با تأکید بر اینکه در سایر استانها از جمله استان قم هم هدفگذاری برای ایجاد هزار و 500 طرح اشتغالزا در دستور کار قرار گرفته و تا به امروز 500 طرح اجرایی شده است، گفت: این طرح اشتغالزایی در تمامی رستهها از جمله صنایع دستی، خیاطی، مشاغل فنی و خدمات عمومی اجرایی شده است.
نیازی افزود: با معاونت امور زنان در قالب طرح شمسا در استان قم تفاهمنامهای به امضا رسید که از طریق آن برای بانوان سرپرست خانوار و بانوانی که مشکل دارند، فرصتهای شغلی ایجاد شده است.
معاون توسعه اشتغال اجتماع محور بنیاد برکت بیان کرد: در راستای تحقق شعار سال، اجرای 7 هزار طرح حمایت از اقشار خاص در دستور کار بنیاد برکت قرار دارد که از این تعداد، 2 هزار طرح در جهت حمایت از زنان سرپرست خانوار است.
وی بیان کرد: همچنین 1500 طرح حمایت از کولبران و سوختبران، هزار طرح خانواده شهدا و ایثارگران، 500 طرح زندانیان آزادشده و خانواده زندانیان و 500 طرح طلاب و خانواده طلاب از جمله طرحهای حمایتی بنیاد برکت است. نیازی بیان کرد: بنیاد برکت امسال 1500 طرح حمایت از معلولان و خانوادههای آنها را هم در دستور کار دارد.
ستاد بنیاد برکت، متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام که در زمینه اشتغالزایی و اجرای پروژههای عمرانی فعالیت میکند. بنیاد برکت در سال 1386 تأسیس شده است. بیشترین تمرکز فعالیتهای بنیاد بر روی طرحهای عمرانی است اما رویکرد اصلی بنیاد اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و روستایی بوده و تاکنون حدود 75 درصد فعالیتهای این بنیاد در این حوزه صورت پذیرفتهاست.