اخبار
سهم سیانجی در سبد سوختی 14 درصد
رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی CNG گفت: در حال حاضر ۱۷ درصد کاهش مصرف سیانجی در کشور گزارش شده است، به طوری که سهم سیانجی در سبد سوختی کشور در خودروهای سبک از ۲۱ به ۱۴درصد کاهش پیدا کرده است.
محسن جوهری گفت: مصرف سیانجی در کشور طی سال گذشته میانگین روزانه مصرف ۲۴ میلیون مترمکعب گزارش شد.
وی افزود: سهم سیانجی در سبد سوخت خودروهای سواری سبک ۲۱ درصد بود؛ متأسفانه باوجود مصرف بنزین در کشور ما انتظار داشتیم مصرف سیانجی افزایشی باشد، اما این اتفاق نیفتاده است.
جوهری گفت: در حال حاضر ما ۱۷ درصد کاهش مصرف سیانجی را در کشور داشتهایم و سهم سیانجی هم در سبد سوخت خودروهای سبک از ۲۱ درصد به ۱۴ درصد کاهش پیدا کرده است و این واقعاً برای ما مطلوب نیست.
وی گفت: ما در شرایطی هستیم که با ناترازی مصرف سوخت مواجهایم و تقریباً ۵۰ درصد ظرفیت جایگاههای سیانجی کشور خالی است و باتوجه به اینکه باید از سبد سیانجی برای جبران ناترازی سوخت بنزین استفاده میکردیم، متأسفانه به دلیل کمبود تقاضا این اتفاق نیفتاده است.
رئیس هیأتمدیره انجمن صنفی سیانجی کشور گفت: علت کمبود تقاضای سیانجی کمکاری خودروسازان در این رابطه است چراکه تقریباً در دوسال گذشته تولید خودرو دوگانهسوز در کشور متوقف شده است.
میزان برداشت از آبخوانها 3/7 میلیارد مترمکعب کم شد
سخنگوی صنعت آب گفت: اقدامات انجام شده در زمینه انسداد ابزارهای غیرمجاز برداشت آب زیرزمینی تاکنون، موجب کاهش برداشت از آبخوانهای کشور به میزان حدود ۳.۷ میلیارد مترمکعب شده که این میزان ۱۸ برابر ظرفیت کامل سد کرج است.
فیروز قاسمزاده، با اشاره به اهمیت منابع آب زیرزمینی اظهار داشت: صیانت از منابع آب زیرزمینی با جلوگیری از اتکا به ابزارهای متفاوت از اهداف وزارت نیرو است و این مسأله با هدف احیا و تعادلبخشی آبخوانهای کشور به طور جدی پیگیری میشود.
سخنگوی صنعت آب با اشاره به اقدامات در نظر گرفته شده به منظور ایجاد تعادل در مصارف و منابع آب زیرزمینی گفت: در یک دهه اخیر بیش از ۱۲۰ هزار ابزار و تجهیزات غیرمجاز برداشت آب از منابع زیرزمینی با حجم برداشت معادل 3.7 میلیارد مترمکعب در کشور مسدود شده است.