اخبار
ناترازی تولید و مصرف انرژی با طرح تغییر ساعت حذف شد
طبق گزارشهای وزارت نیرو با اعمال سه ماهه تغییر ساعت کار، ناترازیهای تولید و مصرف انرژی پوشش داده شده است. «بهروز محمودی» معاون راهبردی تولیدی و زیربنایی سازمان ملی بهره وری اظهار داشت: در سازمان بهره وری میزان رضایت کارمندان بخش دولتی و خصوصی درباره تغییر ساعت اداری بررسی و ارزیابی شد که برآورد بینابینی رضایت و عدم رضایت در این باره وجود دارد که عدم رضایت به دلیل تغییر سبک زندگی و چالشهایی بود که برای افراد مختلف ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه ما در این برهه از زمان ناچار به عبور از مراحل و تغییر رفتار هستیم، گفت: بسیاری از مشاغل پتانسیل کار غیرحضوری را دارند که با بهره وری سازمانی هم هماهنگتر است، اما با توجه به نظام پرداختها که بر اساس میزان حقوق افراد با ساعتهای حضور و عدم توجه به نتیجه و خروجی کار است، هنوز دستگاههای اداری با این روند هماهنگ نشدهاند. محمودی افزود: باید با ارتقای فرهنگ عمومی تمرکز بیشتری بر این مسأله شود تا افراد انتظارات ذینفعان خود را در این خصوص با بهره وری بیشتر برآورده کنند. معاون راهبردی تولیدی و زیربنایی سازمان ملی بهره وری بیانداشت: در پایان طرح تغییر ساعت اداری ارزیابی نهایی انجام میشود تا چند مسأله مورد ارزیابی قرار گیرد؛ ازجمله حل ناترازی تولید و مصرف انرژی، پیدا کردن راهحلهای دیگر، استاندارد کردن محصولات انرژی بر و میزان رضایت کارکنان بخش دولتی و خصوصی.
پیشرفت ۸۰درصدی انتقال پساب تصفیهخانه جنوب تهران
مجری طرح خط دوم انتقال پساب تصفیه خانه جنوب تهران به دشتهای ورامین، پاکدشت و شهر ری، از پیشرفت ۸۰ درصدی این طرح و بهرهبرداری از آن تا پایان سال خبر داد. «خلیل اردشیر تنها» اظهار داشت: دشت ورامین و پاکدشت با نزدیک به ۵۵ هزار هکتار اراضی حاصلخیز، قطب تولید محصولات زراعی، باغی و گلخانهای استان تهران و کشور است که بخش مهمی از محصولات زراعی و باغی در این منطقه تولید و روانه بازار تهران و شهرهای اطراف میشود. وی افزود: مهمترین چالش دشت کشاورزی ورامین بویژه پس از ساخت سدهای لتیان و ماملو، تأمین آب زراعی برای اراضی وسیع کشاورزی است که برای جبران این کمبود، پساب تصفیه شده جنوب تهران توسط کانال بتنی ذوزنقهای به طول ۳۶ کیلومتر و ظرفیت حدود ۶ مترمکعب طی سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۵ احداث شد و بخشی از اراضی منطقه را زیر پوشش قرار داد.
اردشیر بیانداشت: پس از احداث سد ماملو و بهرهبرداری از آن در سال ۱۳۸۹ و اختصاص آب خام آن برای تصفیه و تأمین آب شرب ساکنان شهر تهران، ورامین، پاکدشت و صنایع جنوب شرق استان تهران در سال ۱۳۹۲، کمبود آب کشاورزی افزایش یافت. وی اضافهکرد: بر این اساس نیاز به یک سازه جدید برای انتقال آب بیشتر و قرارداد ساخت خط دوم انتقال پساب به دشت ورامین، ری و پاکدشت توسط یک سرمایهگذار خصوصی در اواخر سال ۱۳۹۲ منعقد و پس از تأمین منابع مالی، تدقیق مسیر و بررسیهای لازم توسط سرمایهگذار از حدود هفت سال پیش عملیات اجرایی آغاز شد.