اخبار
اطلاعات کدال آدرس اشتباه
یک مدیر فولادی را فاش کرد
مدیرعامل بزرگترین شرکت فولادی ایران در حالی از کاهش 54 درصدی تولید فولاد این شرکت در مرداد نسبت به اردیبهشت 1402 خبر داد که اطلاعات کدال تنها کاهش 6.8 درصدی تولید را مشخص کرده است.
به گزارش فارس، در همایش تابآوری صنعت فولاد، مدیرعامل فولاد مبارکه در اظهاراتی قابل توجه بیان کرد: فولاد مبارکه اردیبهشت امسال ۸۰۰ هزار تن تولید داشت اما در مردادماه به دلیل قطعی برق این حجم به ۳۶۲ هزار تن رسید. این اظهارات در شرایطی بیان شد که نگاهی به آمار بارگذاری شده شرکت فولاد مبارکه در سامانه کدال، اطلاعات متفاوتی را نشان میدهد. براساس اطلاعات منتشر شده از سوی کدال، تولید یک ماهه منتهی به 31 اردیبهشت شرکت فولاد مبارکه معادل 749 هزار تن بوده است. همچنین آمار تولید یک ماهه منتهی به 31 مرداد این شرکت نیز به عدد 698 هزار تن رسیده است. بر اساس آمار یاد شده، تولید شرکت فولاد مبارکه در مرداد نسبت به اردیبهشت تنها 6.8 درصد کاهش داشته است، در شرایطی که بر مبنای اظهارات عجیب مدیرعامل فولاد مبارکه، کاهش در بازه زمانی مشخص به 54 درصد میرسد. به گزارش فارس، این اظهارات متناقض مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه سبب شد تا سهام این شرکت مهم در تالار بورس منفی شده و شاخص کل نیز با تلاطم قابل توجه مواجه شود. در همین راستا امیر سیداحمدی کارشناس اقتصادی بیان کرد: صنعت فولاد در سالجاری با تلاطم ویژه و رکود بازار مواجه شد، همچنین بازار صادرات هم شرایط خوبی نداشت و کاهش تولید 5 درصدی میتواند به دلایل شرایط نابسامان بازار باشد و ارتباطی به عرضه برق ندارد. بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی فولاد مبارکه در کدال، فولاد مبارکه طی تیر و مرداد 1402، 188.8 هزار مگاوات ساعت برق مصرف کرده است، در حالیکه این شاخص در بازه زمانی مشابه سال گذشته 921.6 هزار مگاوات ساعت بوده است. به معنای دیگر طی یک سال اخیر در تیر و مرداد، شاهد رشد 20.4 درصدی برق عرضه شده به فولاد مبارکه هستیم.
نرخ رشد جمعیت تا سال ۱۴۳۰ صفر میشود
سرپرست، امور فرهنگی، گردشگری و ورزش سازمان برنامه و بودجه گفت: با روند کنونی، نرخ رشد جمعیت تا سال ۱۴۳۰ صفر خواهد شد و بعد از آن نیز نزولی میشود.
به گزارش ایرنا، مهدی حسینزاده یزدی، روز دوشنبه در نشست بررسی مهمترین چالشهای جمعیتی ایران که در سازمان برنامه و بودجه برگزار شد، اظهار کرد: تمام دغدغه ما و سازمان برنامه و بودجه این است که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به بهترین شکل اجرایی شود و لازمه آن در مرحله نخست جهاد تبیین بخصوص برای مدیران است. وی افزود: باید تبیین شود که قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و اجرایی شدن آن چه ضرورتی دارد؛ زیرا از دهه ۳۰ به بعد (تا سال ۱۴۳۰) رشد جمعیت کشور صفر خواهد شد و بعد از آن نیز نزولی میشود و باید این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد که مشکل کجاست و باید چه کنیم.
وی ادامه داد: موضوع جمعیت و رشد آن نیازمند تفاهم و گفتوگو است تا اغنای جمعی حاصل شود و باور داریم که قانون جوانی جمعیت باید اجرا شود و آن را پیگیری خواهیم کرد. حسینزاده یزدی تأکید کرد: فعلاً قصد داریم موضوع با اهمیت رشد جمعیت را تبیین کنیم که به این ایده برسیم که چگونه قانون به بهترین شکل اجرایی شود. متأسفانه تخصیصهایی که باید در راستای قانون جوانی جمعیت داده میشد به دلیل برخی مشکلات قانون، هنوز انجام نشده است.