اخبار
مخبر از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان «نیایش» بازدید کرد
در جریان بازدید معاون اول رئیسجمهور از آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان، تدابیر و پیشبینیهای لازم برای کاهش مشکلات جانبازان صورت گرفت.
به گزارش ایرنا، محمد مخبر در این بازدید که با همراهی معاون رئیسجمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت، در بخشهای مختلف این آسایشگاه حضور یافت و ضمن گفتوگو با جانبازان حاضر، مسائل و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار داد. معاون اول رئیسجمهور همچنین در بخش بانوان این مجتمع حاضر شد و با تعدادی از بانوان جانباز نخاعی دیدار کرد.
مخبر در این جلسه رفع مشکلات جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس را وظیفه دولت و نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: هنگامی که کشور نیاز داشت، انسانهای بزرگی برای دفاع از مرزهای ایران اسلامی از جان و سلامت خود گذشتند و اکنون که آنها به خدمات و حمایت نیاز دارند باید با تمام توان، به مشکلات آنها و خانوادههاشان رسیدگی کرد. وی در پایان این بازدید دو ساعته، با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونین و مدیران مجموعه به جمعبندی مشکلات مطروحه و بررسی درخواستهای افراد بستری و همچنین اهم چالشهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در رسیدگی به جانبازان دفاع مقدس پرداخت و دستورات لازم را برای مساعدت در رفع آنها صادر کرد. در همین باره مقرر شد با تأمین منابع مالی، برخی مشکلات فوری آسایشگاه نظیر تأسیسات ساختمانی، تجهیزات لازم و تأمین دارو رفع شود. همچنین مقرر شد بنیاد شهید و امور ایثارگران برای رسیدگی بهتر به جانبازان اعصاب و روان و تأمین ۶۲ قلم داروی مخصوص این بیماران، پیشبینیهای لازم را تا حصول نتیجه صورت دهد. گفتنی است آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش از اوایل انقلاب کار خود را آغاز کرده و هماکنون ۱۴۰ نفر ظرفیت پذیرش دارد.
وزارت اطلاعات طی اطلاعیهای اعلام کرد
۳۰ انفجار همزمان در تهران خنثی شد
وزارت اطلاعات کشورمان از خنثیسازی ۳۰ انفجار همزمان در تهران و بازداشت ۲۸ تروریست در روزهای اخیر خبر داد.
وزارت اطلاعات با صدور اطلاعیهای اعلام کرد: در روزهای اخیر طی سلسله عملیاتهایی همزمان در استانهای تهران، البرز و آذربایجان غربی، چندین پایگاه و خانه تیمی تروریستها را مورد حمله قرار داده و ۲۸ نفر از اعضای شبکه تروریستی مذکور را بازداشت کردند. این عناصر، وابسته به گروهک جنایتپیشه داعش بوده و تعدادی از آنها سابقه همراهی با تکفیریها در سوریه یا حضور در افغانستان، پاکستان، اقلیم کردستان عراق را دارا هستند.
به رغم داعشی بودن عوامل دستگیر شده، این مدل طراحی عملیات و الگوی رفتاری این تروریستها، به مراتب فنیتر و پیچیدهتر از الگوی معمول جریانهای تکفیری بوده و انطباق معناداری با شیوهها و سازکارهای شناخته شده رژیم اشغالگر صهیونیستی را دارا هستند. اعمال تخصصیترین شیوههای تشکیلاتی منقطع و سلولی، استفاده از روشهایی برای فریب و مشغولسازی افسران اطلاعاتی خودی، تمرکز ارتباطات بر شبکههای اجتماعی بیگانه بویژه واتساپ، استفاده از عناصر واسط و چندگانه در ارتباطات، به کارگیری جاعلان کاملاً حرفهای برای تأمین مدارک مورد نیاز و دهها مؤلفه دیگر از این قبیل، جملگی نشان از وجود منشأی فراتر از گروهک داعش در پشت صحنه عوامل بازداشت شده دارند.
بخشی از ابزار و آلات جرم که در عملیاتهای اخیر کشف شده عبارتند از: مقادیر متنابهی مواد انفجاری و بمبهای آماده و حجم فراوانی مواد پیشساز بمب، یک بسته ۱۰۰ عددی چاشنی انفجاری و ابزار گوناگون الکترونیکی برای بمبهای زمانی (تایمری)، ۱۷ قبضه سلاح کمری امریکایی همراه با گلولههای مربوطه، دستگاههای متعدد ارتباطی هوشمند و ماهوارهای، البسه نظامی و جلیقه انتحاری، مودمهای مورد استفاده در اقلیم کردستان عراق و مبالغی ارزهای خارجی.
مجلس عقبنشینی کرد
احکام مالایطاق از لایحه برنامه حذف میشوند
عضو هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس شورای اسلامی گفت: آن بخش از مصوبات گزارش کمیسیون تلفیق درباره برنامه هفتم توسعه که در صحن کمیسیون بررسی نشده است، به کمیسیون ارجاع داده میشود.
رمضانعلی سنگدوینی روز شنبه در گفتوگو با ایرنا، گفت: در نشستی که هیأت رئیسه کمیسیون با رئیس سازمان برنامه و بودجه برگزار کرد نقطه نظرات مورد بحث و بررسی قرار گرفت. عضو هیأت رئیسه کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در مجلس افزود: در نهایت بنا شد تا پس از رأیگیری درباره کلیات در صحن مجلس، مواد و تبصرههایی که به عنوان مصوبه کمیسیون در گزارش درج شده اما در صحن کمیسیون مورد بررسی قرار نگرفته، توسط رئیس مجلس به کمیسیون ارجاع شود تا با حضور نماینده دولت مورد بررسی قرار گیرد. سنگدوینی خاطرنشان کرد: برای همین منظور پس از دو شیفت جلسات صحن در زمان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، پس از اذان مغرب جلسه کمیسیون تلفیق برای بررسی مواد ارجاعشده برگزار خواهد شد. به گزارش ایرنا، تغییرات گسترده در لایحه برنامه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق مجلس مورد اعتراض نمایندگان و دولت قرار گرفته است. به گفته رئیس سازمان برنامه و بودجه، لایحه برنامه دارای ۷۰۰ حکم بود که در کمیسیون تلفیق مجلس ۱۰۶ حکم حذف شده، ۲۴۳ اصلاح، ۳۷۷ حکم بدون تغییر باقی مانده و ۹۹۶ حکم جدید به آن اضافه شده است. علاوه بر این تعداد کلمات لایحه برنامه پس از بررسی در کمیسیون تلفیق به دو و نیم برابر افزایش یافته است. بر اساس گزارش رئیس سازمان برنامه و بودجه، ۳ هزار و ۴۰۰ همت (هزار میلیارد تومان) از منابعی که دولت در لایحه برنامه پیشبینی کرده بود در مصوبه تلفیق حذف شده و ۱۲ هزار و ۳۰۰ همت در متن لایحه اضافه شده، ۴ هزار و ۱۸۰ همت مازاد بر لایحه است؛ بنابراین ۲۰ هزار میلیارد تومان بار مالی جدید به دولت تحمیل شده است. گفتنی است که واژه "مالایطق" در لغت به معنای فوق طاقت و غیرقابل تحمل و بالای توانایی است.