اخبار
افزایش وام مسکن روستایی
سقف وام ساخت مسکن روستایی به تعداد سالانه ۲۰۰ هزار فقره در حال حاضر ۲۰۰ میلیون تومان است که از آبان سال ۱۴۰۱ به تصویب هیأت وزیران رسید. این مبلغ بخشی از هزینههای ساخت مسکن در روستاها و شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر را پوشش میدهد و دولت قصد دارد رقم این وام را به 400 میلیون تومان افزایش دهد.
اوایل شهریور ماه امسال مهرداد بذرپاش، وزیر راهوشهرسازی اعلام کرد: تسهیلات مسکن روستایی و افزایش آن از جمله دستورکارهایی است که در شورایعالی مسکن بر آن تأکید شده است.
در این راستا سخنگوی دولت خبر داد: به پیشنهاد وزارت راهوشهرسازی و موافقت هیأت وزیران، دولت با آییننامه اعطای تسهیلات بهسازی و نوسازی مسکن روستایی برای سال ۱۴۰۲ موافقت کرده است.
آغاز ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای خانوادههای استطاعت پذیر
مدیرعامل نوسازی تهران گفت: در قالب تفاهمنامه با نهادهای مختلف و مجموعههای نظامی تفاهمنامه ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی استطاعتپذیر در تهران به امضا رسید.
مهدی هدایت گفت: با مجموعههای مختلف از جمله دولت، نهادها و مجموعههای نظامی در جهت نوسازی بافتهای فرسوده و تولید مسکن استطاعتپذیر با تأمین تمام خدمات مورد نیاز در جهت تسهیلگری و رفع موانع تولید مسکن حدود ۵۰۰ هزار واحد تفاهمنامه امضا شده است که تا به امروز حدود ۲۰۰ هزار واحد از این ۵۰۰ هزار واحد در چرخه صدور پروانه و بخشی هم در چرخه ساخت قرار گرفته است.
هدایت یادآور شد: حدود ۷ درصد از مساحت پایتخت بافت فرسوده است و ۱۵ درصد از جمعیت این کلانشهر در این بافتها زندگی میکنند، نوسازی و بازآفرینی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهر تهران اصلیترین، بحرانیترین و حیاتیترین حوزه هدف پایداری و ایمنی شهری در پایتخت است.
تکمیل کریدور بزرگراهی غرب کشور تا پایان دولت
مجری احداث پروژه کریدور بزرگراهی غرب کشور گفت: تا پایان دولت سیزدهم بیش از ۲۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی واقع در کریدور بزرگراهی غرب کشور به بهرهبرداری میرسد که با این اقدام، عملیات اجرایی کریدور در ۴ استان کشور به اتمام میرسد.
غلامرضا خرمی گفت: با این اقدام، عملیات اجرایی محورهای مواصلاتی کریدور غرب در چهار استان آذربایجانغربی، کرمانشاه، لرستان و خوزستان به اتمام میرسد و در صورت تخصیص ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز، بیش از ۹۰ درصد از عملیات اجرایی کریدور در استان کردستان نیز تکمیل خواهد شد.
وی کریدور بزرگراهی غرب کشور را تسهیلکننده ارتباط میان استانهای شمالغرب به جنوبغرب اعلام کرد و گفت: بهرهبرداری از این کریدور دسترسی به آبهای آزاد و کشورهای آسیایمیانه را فراهم میکند که از این نظر رونق ترانزیت بینالمللی را به همراه دارد.