اخبار
راهکارهای کاهش چالش صنعت لاستیک
افزایش قیمت لاستیک خودرو لزوماً مشکل این صنعت را حل نمی کند زیرا عرضه لاستیک به حد نیاز انجام نمیشود.
حسین فرهیدزاده رئیس سازمــــــــــان حمــــــــــایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان گفت: تولید و توزیع لاستیک خودرو امسال نسبت به سال قبل کاهش ۱۴ درصدی دارد و این بخش با مشکلاتی مواجه است و تبادل ارز درآن به سختی انجام می گیرد. وی اظهار کرد: جبران کمبود تولید لاستیک خودرو در کشورمستلزم تأمین ارز برای واردات در این بخش و ساماندهی حوزه توزیع ازطریق خروج آنها از حالت سنتی و ثبتنام توزیعکنندگان لاستیک در سامانه جامع تجارت است. معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت بیان داشت: این وزارتخانه بسته پیشنهادی خود مبنی بر تأمین ارز را از مسیر تالاردوم سامانه نیما و کاهش تعرفه واردات (۱۰ درصد) ارائه داده است تا در بازه زمانی سه ماهه بتوان لاستیک خودرو را به یک قیمت معقولی رساند و وظیفه بازرسان دراین بخش رصد بازار لاستیک خودرواست تا قیمت آن از رقم معقولی بیشتر نشود. فرهیدزاده بیان کرد: درهرصورت کسری بین تولید لاستیک خودرو تا میزان نیازآن در کشور باید بهنحوی جبران شود که یکی ازراهکارهای آن تأمین لاستیک ازمحل واردات است.
روند افزایشی رایزنان بازرگانی
در حال برنامهریزی هستیم تا براساس اهمیت و اولویتی که کشورهای هدف صادراتی برای ما دارند تعداد رایزنان بازرگانی را افزایش دهیم.
مهدی ضیغمی معاون وزیر صمت گفت : در برخی از کشورها کشش بازار خوب است و امکان افزایش صادرات به میزان قابل توجهی وجود دارد بنابراین حضور بیش از یک رایزن بازرگانی در این کشورها لازم است که براساس برنامهریزیهای انجام شده تلاش میکنیم که تعداد رایزنان بازرگانی را در این کشورها افزایش دهیم.رئیس سازمان توسعه تجارت اظهار داشت: در حال حاضر 22 رایزن بازرگانی در کشورهای هدف صادراتی استقرار دارند که براساس برنامهریزیهای انجام شده تلاش میکنیم تا تعداد رایزنان بازرگانی را در کشورهای هدف صادراتی تا پایان سال به 35 نفر افزایش دهیم.وی افزود: همچنین قصد داریم تا با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور تعداد رایزنان بازرگانی را تا پایان دولت به 70 نفر افزایش دهیم.