کلان
پدیدار شدن تدریجی آثار سیاستهای تثبیت بر رفاه خانوار
به گزارش ایبِنا، در کنار وضعیت مطلوب متغیرهای بنیادین تعیینکننده نرخ ارز، اجرای سیاست تثبیت با محوریت تثبیت بازار ارز ازجمله اقدامات مهم مجموعه دولت و بانک مرکزی بود که توانست فضای پیشبینیپذیری را برای فعالان اقتصادی فراهم کند.
تداوم سیاستهای تثبیت سبب میشود تا اثرات آن بر رفاه خانوار و بهبود عملکرد بنگاههای تولیدی به مرور مشخص شود.
در دوره مدیریت جدید بانک مرکزی، سیاستهای تثبیت اقتصادی حول سه محور «کنترل رشد نقدینگی»، «پیشبینیپذیر کردن اقتصاد و بازار ارز» و «بازنگری در مقررات» در دست اقدام قرار گرفت.
ماحصل اقدامات دولت و بانک مرکزی در زمینه مدیریت بازار ارز و کنترل رشد نقدینگی طی یک سال و نیم گذشته و بهخصوص پس از اجرای سیاستهای تثبیت اقتصاد کلان در تحولات نرخ تورم و رشد اقتصادی عینیت یافته است.
«ما میتوانیم» شعاری که ثمره داد
اعظم سادات سیدمؤمنی از کاربران فعال در شبکه اجتماعی x با انتشار دو عکس از سفر آقای رئیسی به استان فارس در صفحهاش نوشت: مگه قرار نبود منزوی بشیم؟!
این روزها همش داریم خبرهای خوب از دولت میشنویم، در روز دوم سفر آقای رئیسی به استان فارس، طرح عظیم آبرسانی به شهر شیراز به بهرهبرداری رسید.
همه اینها ثمره اعتقاد به «ما میتوانیم» است.
تکذیب ادعای
واشنگتن پست
ایبنا:نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل ادعای روزنامه امریکایی واشنگتن پست مبنی بر توافق امریکا با قطر را برای بلوکه کردن ۶ میلیارد دلار ایران رد کرد. نمایندگی دائم ایران در واکنش به واشنگتن پست اعلام کرد که این خبر صحت ندارد و انتشار آن اعتبار واشنگتن پست را خدشه دار میکند. نیویورک تایمزهم نوشت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه امریکا گزارشها درباره توافق امریکا و قطر برای انسداد مجدد ۶ میلیارد دلار از داراییهای ایران در یک بانک قطری را تأیید نکرد.
صحبت انصاری
خلاف واقع است
مسعود براتی کارشناس اقتصادی در واکنش به صحبتهای مجید انصاری که گفته بود:«چین و روسیه به ایران میگویند FATF را بپذیرد» در صفحه خود نوشت: این صحبت آقای انصاری خلاف واقع است.
اولاً موضوع اصلاً پیوستن ایران به FATF نیست، ثانیاً چین و روسیه هرگز مطالبهای شبیه به این هم از ایران نداشتهاند.