اخبار
عرضه ۲۷۳ هزار تن مقاطع فولادی در بورس کالا
روز گذشته ۴۵۶.۹ هزار تن انواع کالا و محصول در تالارهای بورس کالا عرضه شد. بیشترین عرضه نیز برای انواع مقاطع فولادی به میزان ۲۷۳ هزار تن بود.
به گزارش کالاخبر، تالار محصولهای صنعتی و معدنی میزبان عرضه ۲۲۸ هزار و ۱۳۴ تن میلگرد، ۱۹ هزار و ۳۰۰ تن ورق گرم، ۱۵ هزار و ۱۶۰ تن تیرآهن، ۴ هزار و ۴۳۶ تن نبشی، ۳ هزار و ۷۱۰ تن ناودانی و ۳ هزار تن شمش چدن است.
تالار پتروشیمی و فرآوردههای نفتی شاهد عرضه ۴۴ هزار و ۱۴۰ تن مواد پلیمری و شیمیایی بود. همچنین ۵۰ هزار تن کنسانتره سنگآهن، ۴۰ هزار تن آهن اسنفجی بریکت، ۲۳ هزار و ۹۷۰ تن قیر، ۱۰ هزار تن گوگرد گرانوله و ۶۰۰ تن عایق رطوبتی در تالار صادراتی عرضه شد.
تالار حراج باز با عرضه ۳ هزار و ۵۰۴ تن استایرن منومر، یک هزار و ۹۲۸ تن دیاتیل هگزانول، ۹۰۰ تن ارتوزایلن، ۵۵۰ تن منومر وینیل استات، ۵۰۰ تن تولوئن دی ایزو سیانات و ۲۷۰ تن متیلن دیفنیل دیایزوسیانات خالص روبهرو است.
در بازار فرعی هم ۷۵۷ عدد ضایعات باطری، ۵۰۰ عدد بشکه خالی، ۱۳۲ عدد ضایعات بشکه پلاستیکی، ۷ عدد ضایعات بدنهای خودرو، ۷۵۰ تن قیراند آلومینیوم، ۴ هزار تن ضایعات فولادی، یک هزار و ۲۶۰ تن تیشو، ۶۸۰ تن تسمه فولادی، ۱۹۷ تن ضایعات فلزی لکوموتیو، ۵۰ تن کالای سپری، ۴۰ تن ضایعات فلزی تأسیساتی، ۱۴ تن ضایعات پلاستیکی، ۱۲ تن ضایعات چوبی، ۱۰ تن ضایعات شیشه و ۵ تن ضایعات مسی روی تابلو رفت.
تالارهای بورس کالا میزبان عرضه ۴۵۶ هزار و ۹۵۳ تن انواع کالا و محصول بودند.
افزایش شفافیت، اثربخشی و ارائه اطلاعات، سه مشخصه اصلی تجدید ارزیابی
یک حسابدار رسمی و مشاور حقوقی، هدف اصلی تجدید ارزیابی را افزایش شفافیت، اثربخشی و ارائه اطلاعات مفید اعلام کرد و گفت: صورتهای مالی باید قابل اتکا بوده و بیطرفانه تهیه شود که به نظر میرسد تجدید ارزیابی در جهت مثبت این ویژگی حرکت میکند.
به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، سعید جمشیدیفرد با تأکید بر اینکه صورتهای مالی شرکتها باید دارای اطلاعات مربوط و قابل استفاده برای سهامداران باشد و قدرت پیشبینیپذیری و تأییدکنندگی را به استفادهکنندگان خود دهد، گفت: تجدید ارزیابی در گزارشی که عنوان صورتهای مالی است، باید خود را نشان دهد. وی هدف صورتهای مالی را ارائه مناسبی از عملکرد و وضعیت مالی و همچنین انعطافپذیری مالی یک شرکت به طیف وسیعی از استفادهکنندگان عنوان کرد و افزود: اطلاعات مالی باید مفید باشد و این مفید بودن از زبان حسابداری و استانداردها دو ویژگی کلی دارد؛ نخست اینکه اطلاعات باید به صورتهای مالی مربوط باشد یعنی تحلیلگران و استفادهکنندگان اثبات کنند که مفید است. جمشیدیفرد افزود: مربوط بودن به معنای دیگر یعنی قابلیت پیشبینی و تأییدکنندگی است و این مهم در بازار سرمایه پیگیری میشود تا صورتهای مالی قدرت پیشبینی داشته باشند.
وی به دیگر ویژگی کیفی صورتهای مالی اشاره کرد و گفت: صورتهای مالی باید قابل اتکا بوده و بیطرفانه تهیه شود که به نظر میرسد تجدید ارزیابی در جهت مثبت این ویژگی حرکت میکند.