رهاورد سفرهای شهرستانی استاندار مازندران
اختصاص بیش از 4 هزار میلیارد ریال اعتبار بهمنظور شتاببخشی در روند ساخت طرح برقرسانی پست ۶۳/۲۰ کیلوولت بنا به گفته بخشدار بلدهنور از مهمترین رهاورد سفر استاندار مازندران به این بخش خطه غربی مازندران بوده که محقق شد.
به گزارش ایرنا، سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران ۲۳ شهریورماه امسال در پانزدهمین سفر شهرستانی میهمان اهالی بخش ییلاقی و کوهستانی بلدهنور خطه غربی استان بود که در این سفر یکروزه مسئولان محلی، فرمانداران، بخشداران، نماینده مردم شهرستانهای نور و محمودآباد در مجلس شورایاسلامی و هیأت همراه، بالاترین مقام عالی دولت در استان را همراهی کردند.
استاندار مازندران در این سفر افزون بر سخنرانی در جمع اهالی برخی از نقاط روستایی، احترام به مقام شامخ شهدای گمنام و بازدید از واحدهای تولیدی و درددل با فعالان اقتصادی همچنین از طرح برقرسانی «پست ۶۳/۲۰ »کیلوولت این بخش هم بازدید کرد.
حسینیپور در بازدید از فرایند اجرای این طرح ۱۵ ساله برضرورت شتاببخشی در ساخت آن تأکید کرد و وعده داد: بهزودی مشکل اعتبار و موانع بر سر راه این طرح بسیار مهم برطرف خواهد شد.
عملیات اجرایی این طرح به طول حدود ۴۲ کیلومتر در سال ۱۳۸۷ حدفاصل محدوده مرکز بخش کجور نوشهر تا بلده با کارفرمایی شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان و پیمانکاری شرکت مهندسی اترک سازه پارس گستر در بلده نور غرب مازندران با هدف رفع ضعف افت ولتاژ برق، راهاندازی شهرک صنعتی بهمنظور ایجاد اشتغال، پایداری شبکه و پیشگیری از خاموشی مشترکان آغاز شد.
تخصیص اعتبار 4 هزار میلیارد ریالی برای رفع مشکل برق کجور نوشهر
در حال حاضر برق مشترکان اهالی بخش بلده با شبکهگذاری فشار متوسط به طول بیش از ۱۰۰ کیلومتر تأمین میشود که متأسفانه در زمان اوج مصرف و شرایط نامساعد جوی قطع میشود، معضلی که سالهاست اهالی این نقاط شهری و روستایی بخش ییلاقی و کوهستانی بلده را رنج میدهد و سبب نارضایتی آنها شده است.
الهه طالبی، بخشدار بلده افزود: این اعتبار بهتازگی بنا به گزارشها اختصاص داده شده و در بازدیدی که از این طرح صورتگرفته روند اجرای آن باشتاب در حال انجام است و ضمن آنکه نشستی هم با اهالی روستای ورازان و دهیار آن گذاشته شد و مشکل تنشهای اجتماعی انتقال و عبور شبکه از این روستا هم برطرف شده است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان هم درآن سفر به خبرنگار ایرنا گفت: عملیات اجرایی این طرح در سال ۱۳۸۷ مصوب و بنا بود در کمتر از سه سال به سرانجام برسد اما متأسفانه بنا به دلایلی مانند محدودیتهای زیستمحیطی، شرایط نامساعد جوی، جانمایی برای احداث پست و تنشهای محلی زمانبر شد و هنوز به سرانجام نرسیده است.