اخبار
ایفیک در مسیر ارتقای شفافیت و بهبود عملکرد
شرکت مادر تخصصی سرمایهگذاری خارجی ایران با سه هزار میلیارد تومان زیان انباشته به دولت سیزدهم رسید اما ظرف مدت 5 ماه دو مجمع عمومی معوق را برگزار کرد تا زیانهای انباشته احصا و بستر شفافسازی فراهم شود.
به گزارش شادا، در راستای مأموریتهای ابلاغی وزیر امور اقتصادی و دارایی و رویکرد مدیریت جدید شرکت مادر تخصصی سرمایهگذاریهای خارجی ایران (ایفیک) در سالجاری، هیأتمدیره این مجموعه ظرف مدت ۵ ماه دو مجمع معوق سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ را در خردادماه ۱۴۰۲ برگزار کرد که این امر منجر به احصای زیانهای انباشته این شرکت در سنوات گذشته و ایجاد بستری در راستای شفافسازی و پیشبرد اهداف مجموعه در مسیر رشد و بهرهوری شد. بر اساس صورت مالی نهایی ۱۳۹۹، این شرکت در دولت گذشته بالغ بر سه هزار میلیارد تومان زیان داشته است و تحویل این شرکت در چنین شرایطی به دولت جدید، عزم و تدبیر جدی را برای اصلاح امور و خروج شرکت از زیان میطلبید. همچنین، با حمایت وزیر اقتصاد و با تلاش و همکاری سازمان حسابرسی (حسابرس و بازرس قانونی شرکت) و علیرغم آنکه تنها ۵ ماه از زمان برگزاری مجامع عمومی معوق سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ سپری شده است، حسابرسی ۱۴۰۱ این شرکت نیز نهایی شده و جلسه مجمع عمومی ۱۴۰۱ طی هفته آتی با وزیر اقتصاد و رئیس مجمع عمومی برگزار میشود. این مهم بیانگر آن است که در دولت سیزدهم، وزارت امور اقتصادی و دارایی با رویکردی مؤثر مصمم به ارتقای شفافیت و بهبود عملکرد شرکتها و مجموعههای وابسته به خود است.
تجمیع کارتهای بانکی سیاست بانک مرکزی نیست
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی گفت: تجمیع کارتهای بانکی سیاست بانک مرکزی نیست. به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهران محرمیان درباره برنامه این بانک برای تجمیع کارتهای بانکی گفت: اصلاً سیاست ما تجمیع کارتهای بانکی نیست و در این حوزه پروژه کهربا را دنبال میکنیم.
محرمیان اضافه کرد: این امکان را که مردم بتوانند تمام کارتهای بانکی را در یک اپلیکیشن قرار دهند و با NFC یا تکنولوژیهای مشابه خرید انجام دهند، دنبال میکنیم، ولی بحث تجمیع کارتها مطرح نیست و پروژه کهربا را در این زمینه در حال دنبال کردن هستیم. به گفته محرمیان، پروژه کهربا یا طرح کارت هوشمند همراه بانکی که به تراکنشهای حضوری بدون کارت معروف است، با هدف ارتقای استانداردهای امنیتی شبکه پرداخت کشور تا دو ماه آینده قرار است اجرایی شود. لازم به ذکر است، طبق اعلام مدیران بانک مرکزی، فعلاً ۹ بانک تغییرات لازم برای اجرای این پروژه را عملیاتی کردهاند و ۸ شرکت از ۱۲ شرکت پرداخت هم ظرفیتهای لازم را فعال کردهاند. ضمن اینکه حدود ۷۰ هزار پایانه فروشگاهی ظرفیت انجام تراکنشهای غیرتماسی از طریق برنامکهای موبایل را دارند و دو برنامک هوشمند تلفن همراه نیز فعالسازی شده و آماده ارائه خدمت به مردم هستند.