دکتر رئیسی در آیین بهرهبرداری از 15 طرح آب و برق در استان چهارمحال و بختیاری:
تنش آبی 117 روستای استان با اهتمام دولت مرتفع شد
مجری 70 درصد طرحهای آبرسانی در چهارمحال و بختیاری دولت مردمی است
کار و تلاش شبانه روزی دولتمردان موجب امیدواری در جامعه خواهد شد
رئیس جمهور با بیان اینکه اجرای پروژههای آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری جز با کار جهادی، انگیزه و اخلاص مدیران قابل حل نبود، گفت: 70 درصد پروژههای آبرسانی در این استان مربوط به دوره دولت مردمی است، بیشترین جذب اعتبارات هم در این دوره انجام شده و مسئولان با کار جهادی موجب تأمین آب پایدار و با کیفیت برای مردم استان شدهاند.
دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح روز پنجشنبه در مراسم بهرهبرداری از 15 پروژه آبرسانی و برقرسانی استان چهارمحال و بختیاری با ابراز خرسندی از به ثمر نشستن بخش قابل توجهی از وعدههای دولت به مردم استان در دور اول سفرهای استانی در بخش آبرسانی، بر اهمیت مدیریت منایع آبی تأکید کرد و گفت: اگر بتوانیم آب را به درستی در چهارمحال و بختیاری مدیریت کنیم، آب شرب و صنعت در این استان تأمین خواهد شد.
دکتر رئیسی در ادامه تأخیر 14 ساله در بهرهبرداری از «سد بابا حیدر» را موجب 10 برابر شدن هزینه احداث آن عنوان کرد و افزود: اجرا و بهرهبرداری از پروژه سد باباحیدر که 14 سال به طول انجامیده است، اگر در سالهای گذشته این پروژه به ثمر مینشست هزینه آن 150 میلیارد تومان بود اما گذشت زمان باعث شد هزینه آن 10 برابر شود.
رئیسجمهور با اشاره به اهتمام دولت برای رفع تنش آبی در روستاهای استان چهارمحال و بختیاری، گفت: امروز تنش آبی 117 روستای استان حل شده است و امیدواریم که این عدد به 200 روستا برسد.
دکتر رئیسی با بیان اینکه اجرای پروژههای آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری جز با کار جهادی، انگیزه و اخلاص مدیران قابل حل نبود، گفت: 70 درصد از پروژههای آبرسانی در استان مربوط به دوره دولت سیزدهم و 30 درصد مربوط به گذشته است. بیشترین جذب اعتبارات هم در این دوره انجام شده است و مسئولان با کار جهادی موجب تأمین آب پایدار و با کیفیت برای مردم استان شدهاند.
رئیس جمهور با اشاره به توصیههای رهبر معظم انقلاب برای ایجاد امید در جامعه، کار و تلاش جهادی و شبانهروزی را در این زمینه را بسیار مؤثر دانست و با بیان اینکه اجرای طرحهای آبرسانی در استان چهارمحال و بختیاری 13 برابر قبل شده است، اظهار داشت: این مسأله نشانگر این است که ما میتوانیم در زمان کوتاهی از پروژهها بهرهبرداری کنیم و در موارد دیگر هم با اقدامات جهادی، پروژههای نیمهتمام را به ثمر برسانیم.
رئیسجمهور همچنین تأکید کرد: علاوه بر ضرورت اجرا و بهرهبرداری از پروژههای آبرسانی، توجه به مسأله فاضلاب استان چهارمحال و بختیاری هم اهمیت بسیار زیادی دارد که باید مدنظر مدیران و دستاندرکاران قرار بگیرد.
دکتر رئیسی مردم و عشایر استان چهارمحال و بختیاری را نجیب، مقاوم و غیور توصیف کرد و گفت: این مردم سرمایههای کشور محسوب میشوند بنابراین نباید پروژههای نیمه تمامی را که تحقق آنها میتواند موجب خرسندی مردم شود بلاتکلیف رها کنیم.
رئیسجمهور نهضت پایان طرحهای نیمه تمام را مسألهای اولویتدار برای دولت دانست و با تأکید بر اینکه ادامه مسیر خدمترسانی به مردم به مساعدت همه بخشها نیاز دارد، گفت: امروز بسیاری از طرحهای آبرسانی و برقرسانی در استان چهارمحال و بختیاری آغاز به کار میکند که امیدوارم برای همه مردم موجب برکت و خرسندی باشد. هنر ما این است که بتوانیم رضایت مردم را در همه کارها جلب کنیم و این رضایت تنها با اقدام و عمل ما محقق خواهد شد.
بــــرش
افتتاح 15 طرح آب و برق در چهارمحال و بختیاری
به ارزش بالغ بر 27 هزار میلیارد تومان
6 طرح در حوزه آبرسانی و 9 طرح در حوزه توسعه و تقویت شبکه برق استان چهارمحال و بختیاری، به ارزش سرمایهگذاری 27 هزار و 233 میلیارد تومان، با حضور رئیس جمهور رسماً افتتاح و به بهرهبرداری رسید. دکتر سید ابراهیم رئیسی در اولین بخش از برنامههای نهمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی، طرح عظیم تأمین آب شرب بهداشتی استان چهارمحال و بختیاری، شامل آبگیری سد غدیر باباحیدر و شبکه انتقال و توزیع آب این سد را افتتاح کرد. درصد پیشرفت فیزیکی سد غدیر باباحیدر در ابتدای دولت مردمی 60 درصد و طرح تأمین آب شرب چهارمحال و بختیاری 30 درصد بود که با توجه به اهمیت طرح در راستای رفع تنشهای آبی و برنامه دولت مردمی برای تکمیل طرحهای نیمهتمام، در اولویت اقدام قرار گرفت و امروز همزمان با دومین سفر دولت مردمی و با حضور رئیس جمهور به شکل رسمی افتتاح و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد. همچنین با افتتاح طرحهای انتقال و توزیع آب سد غدیر باباحیدر، جهاد آبرسانی به 117 روستای استان، ارتقای سیستم آبرسانی شهری و خدمات پایدار به مشترکین و احداث یک تصفیهخانه فاضلاب در شهر فرادنبه چهارمحال و بختیاری که شامل همه بخشهای تأمین، انتقال، توزیع و بازتولید آب میشود، 65 درصد از آب شرب بهداشتی و سالم مورد نیاز استان به شکل پایدار تأمین و به این ترتیب تنش آبی استان پس از 16 سال برطرف خواهد شد. 9 طرح توسعه و تقویت شبکه توزیع برق نیز همزمان و به شکل ویدیوکنفرانس در مناطق مختلف استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شدند. اصلاح و بهینهسازی شبکههای فشار ضعیف و فشار متوسط توزیع برق، توسعه و احداث شبکه توزیع برق جدید، احداث پستهای توزیع برق شهری و روستایی جدید، توسعه، احداث و بهینهسازی شبکههای روشنایی معابر، برقدار کردن روستاهای بدون برق، نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکین جدید و تعویض کنتورهای معیوب، احداث فیبر نوری به طول 200 کیلومتر بهمنظور تقویت اتوماسیون شبکه، تهیه و توزیع 650 دستگاه پنل قابل حمل خورشیدی بین عشایر و تبدیل سیم به کابل خودنگهدار به طول 400 کیلومتر نیز طرحهای حوزه برقرسانی هستند که امروز با حضور رئیس جمهور در چهارمحال و بختیاری به شکل رسمی مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.