اخبار کوتاه
ترانزیت ۲۷۰۰ رأس دام از دیر به امارات
رئیس اداره بندر و دریانوردی دیر گفت: ۲۷۰۰ رأس دام زنده در قالب پنج شناور از این بندر به مقصد کشور امارات ترانزیت شد.
به گزارش ایسنا، راحله پورمحمد، رئیس اداره بندر و دریانوردی دیر اظهار کرد: ۲۷۰۰ رأس دام یاد شده پس از طی مراحل اداری موردنیاز از گرجستان به مقصد امارات ترانزیت شده است.
وی بیان کرد: در فروردین امسال نیز محموله حاوی ۱۲۰۰ رأس دام زنده، از دیر به مقصد دوبی ترانزیت شد.
رئیس اداره بندر و دریانوردی دیر تصریح کرد: این بندر با رویه ترانزیت در چند ماه اخیر مبدأ ترانزیت به کشورهای مختلفی به ویژه کشورهای حوزه خلیج فارس شده است.
پورمحمد ادامه داد: براساس آمار در دو ماهه ابتدایی امسال میزان ترانزیت از بندر دیر با رشد ۱۰۰ درصدی مواجه شده است.
وی یادآور شد: بندر دیر در چند سال اخیر به عنوان یکی از کانونهای صادراتی کشور نقشآفرین شده که به تناسب این نقشآفرینی توسعه زیرساختی این بندر مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
رئیس اداره بندر و دریانوردی دیر اظهار کرد: در بندر دیر اکنون احداث 4 پست اسکله رمپ در حال اجرا است که پیشبینی شده 2 پست آن در هفته دولت امسال بهرهبرداری شود.
جوجهریزی تیرماه به ۱۲۵ میلیون قطعه میرسد
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: برآوردها حـــــــاکی از آن اســـــــت که جوجهریزی به ۱۲۵ میلیون قطعه برسد که با وجود این کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا صدیقپور گفت: برآوردها حاکی از آن است که جوجهریزی تیرماه به ۱۲۵ میلیون قطعه برسد.
او قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را ۱۰ تا ۲۲ هزار تومان اعلام کرد و افزود: براین اساس متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۱۶ تا ۱۷ هزار تومان است.
صدیقپور ادامه داد: با افزایش جوجهریزی در واحدهای مرغداری پیشبینی میشود که بازار مرغ طی یک تا ۲ ماه آینده به تعادل برسد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه با بیان اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم، گفت: با احتساب سرانه مصرف ماهانه ۲۰۰ هزارتن گوشت مرغ مورد نیاز است، در حالیکه با ۱۳۰ میلیون قطعه جوجهریزی، ماهانه ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزارتن گوشت مرغ تولید میشود.