اخبار
زیرساختهای برقی نهضت ملی مسکن تأمین میشود
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران گفت: زیرساختهای لازم برای تأمین برق مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن در سه استان تهران، قم و البرز انجام شده است.
حبیب قراگزلو، درباره وضعیت تأمین برق پروژه نهضت ملی مسکن افزود: تحرک خیلی خوبی در سه تا چهار ماه اخیر در بحث نهضت ملی مسکن انجام شد. وی ادامه داد: سه استان تهران، قم و البرز تعداد زیادی سایتهای نهضت ملی مسکن دارند که فعال است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران درخصوص تأمین اعتبار لازم خاطرنشان کرد: شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) بودجهای دراینباره برای شرکت برق منطقهای در نظر گرفته است. قراگزلو گفت: برنامه اجرایی برای این سایتها آن است که هر کدام که کار عمرانی در آنها آغاز شود برق منطقهای هم برای اجرای زیرساختها اقدام کند. وی ادامه داد: این تأمین برق یا از طرق ثابت که خیلی زمانبر است یا از طریق پستهای سیار برای پروژههای دارای اولویت انجام خواهد شد.
رشد ۹برابری اعتبار عمرانی طرحها در بخش تصفیه آب تهران
مدیرعامل شرکت تأمین و تصفیه آب و فاضلاب تهران از رشد ۹ برابری حجم ریالی اعتبار عمرانی طرحهای این شرکت در سالجاری خبر داد. علیرضا اصغری در خصوص برنامههای وزارت نیرو در راستای مدیریت تنش آبی، گفت: تمامی تلاشهای شرکت تأمین و تصفیه آب از ابتدای سال گذشته که برنامه مدیریت تنش آبی کلید خورد، تاکنون به ایجاد ظرفیتهای جایگزین به میزان پنج مترمکعب آب در ثانیه منجر شده که این ظرفیت موجب کاهش برداشت ۸۰ میلیون مترمکعب آب از منابع سطحی شده است. وی ازجمله پروژههای تعریفشده در زمینه مدیریت تنش آبی را حفر و تجهیز ۱۰۰ حلقه چاه در تهران نام برد و افزود: اجرای این پروژه از مهرماه سال ۱۴۰۱ آغاز و در فاز نخست ۵۰ حلقه چاه با همکاری شرکتهای زیرمجموعه آب و فاضلاب استان تهران تا پایان نیمه نخست سالجاری حفر و تجهیز شد. اصغری یکی از فعالیتهای شاخص برای انتقال آب این چاهها به مبادی مصرف را اجرای هفت کیلومتر لولهگذاری به اقطار ۵۰۰ و ۷۰۰ میلیمتر در اطراف دریاچه چیتگر خواند که امکان انتقال آب چاههای جدید را به سمت غرب تهران فراهم میکند. به گفته وی، باتوجه به میانگین آبدهی ۲۵ لیتر در ثانیه به ازای هر حلقه چاه، برآورد میشود در مجموع ۶۷۵ لیتر بر ثانیه امکان تأمین آب از ۲۷ چاه جدید حفر و تجهیزشده توسط شرکت تأمین و تصفیه فراهم شود و با در نظر گرفتن سرانه مصرف ۲۰۰ لیتر در شبانهروز به ازای هر شهروند تهرانی، این چاهها میتوانند ظرفیت مازادی را برای تأمین آب مورد نیاز ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر جمعیت فراهم کنند تا در مواقع لزوم، جایگزین برداشت از آبهای سطحی شوند.