اخبار کوتاه
تمهیدات لازم برای جلوگیری از ناترازی گازی انجام شد
مدیرعامل شرکت ملی گاز با بیان اینکه این شرکت تمهیدات لازم را برای جلوگیری از ناترازی گازی در فصل سرد سال انجام داده است، گفت: تعمیرات پالایشگاهها و ذخیرهسازی بیش از پارسال سوخت مایع در نیروگاهها از جمله اقدامهای مدنظر بهمنظور جلوگیری از ناترازی گازی است.
مجید چگنی با اشاره به تمهیدات لازم برای جلوگیری از ناترازی گازی در فصل سرد سال، اظهار کرد: همه تلاشمان را به کار گرفتهایم که کشور با کمبود گاز روبهرو نشود.
وی با بیان اینکه مردم پارسال کمک کردند تا ناترازی گازی بهدرستی مدیریت شود، ادامه داد: امسال هم اگر مردم در بهینه مصرف کردن گاز کمکرسان شرکت ملی گاز باشند، ما مشکل ویژهای در توزیع گاز نخواهیم داشت.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تصریح کرد: تعمیرات پالایشگاهها و ذخیرهسازی بیش از پارسال سوخت مایع در نیروگاهها از جمله اقدامهای مدنظر قرار گرفته برای جلوگیری از ناترازی گازی است، همچنین خصوط گازی کشور به یکسری اصلاحات نیاز داشت که این اصلاحات صورت گرفته و خطوط جدید را در سرویس قرار دادهایم. ایستگاههای تقویت فشار گاز را نیز امسال به بهرهبرداری رساندیم تا بتوانیم مشکلات ایجادشده را برطرف کنیم.
جمعیت زیر پوشش آب شیرینکن در کل کشور؛ سه میلیون و ۷۴۷ هزار نفر
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: در حال حاضر در کشور تعداد ۱۰۱ پروژه آب شیرینکن با ظرفیت ۶۷۲ هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانهروز در حال ساخت و بهرهبرداری است.
هاشم امینی با تأکید بر سیاست دولت مبنیبر انتقال آب دریا برای مصارف شرب و صنعت گفت: هماکنون تعداد ۱۰۱ پروژه آب شیرینکن با ظرفیت ۶۷۲ هزار و ۴۰۰ مترمکعب در شبانهروز در حال ساخت و بهرهبرداری است که از این تعداد، ۸۰ پروژه با ظرفیت ۵۳۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانهروز در حال بهرهبرداری و تعداد ۲۱ پروژه با ظرفیت ۱۴۸ هزار و ۹۰۰ مترمکعب در شبانهروز در حال ساخت است که این از عزم و اراده دولت برای تأمین آب شرب ساکنان حاشیه دریا نشان دارد. امینی بااشاره به برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: وزارت نیرو مکلف شده است از طریق بخش خصوصی تا پایان اجرای برنامه، تمهیدات لازم برای تأمین، طراحی و ساخت حداقل ۸۰ درصد از آبشیرینکنهای موردنیاز استانهای واقع در سواحل خلیجفارس، دریایعمان و دریایخزر را از طریق خرید تضمینی آب شیرینشده است.