اخبار
۲۴۰ هزارتن کنجاله سویا در نوبت تخلیه قرار دارند
قائم مقام وزیر جهاد گفت: هماکنون ۴ کشتی معادل ۲۴۰ هزارتن کنجاله سویا در صف تخلیه قرار دارند.
علیرضا پیمانپاک از واردات ماهانه ۴۰۰ هزار تن کنجاله سویا توسط پشتیبانی امور دام خبر داد و گفت: ۴ کشتی معادل ۲۴۰ هزار تن در صف تخلیه و ترخیص قرار دارد.
او از تخلیه یکصد هزار تن کنجاله تهاتر شده خبر داد و گفت: کشتیهای بخش خصوصی مرتب در حال پهلوگیری هستند و برآوردها حاکی از آن است که یک میلیون تن کنجاله در دسترس داریم که بر این اساس حداقل نیاز سه ماه آینده را تأمین کردیم.
پیمانپاک با بیان اینکه مشکلی در روند بارگیری کنجاله سویا نداریم، افزود: حجم قابل توجهی تهاتر روی کنجاله سویا رفته است و تا یک ماه آینده شاهد فروش اعتباری کنجاله خواهیم بود.
قائم مقام وزیر جهاد با اشاره به علل تأخیر در بارگیری و نارضایتی مرغداران گفت: با توجه به گلایهمندی مرغداران مبنی بر تأخیر در روند بارگیری کنجاله سویا و بازرسیهای صورت گرفته، ۲ نفر از تأمینکنندگان، کنجالههای خریداری شده را با تأخیر عرضه میکردند و حال با فشاری که بر این دو تأمینکننده آوردیم، قرار شد آنها با سرعت بیشتری بحث تأمین را انجام دهند.
ثبت سفارش واردات مرغ باید متوقف شود
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش حجم تولید و جوجهریزی ماههای اخیر، ثبت سفارش واردات مرغ باید متوقف شود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در سه ماه گذشته اشتیاق خوبی در میان مرغداران برای جوجهریزیها بهوجود آمد آنها با جوجه ۳۰ هزار تومانی هم مبادرت به تولید کردند.
او افزود: با توجه به آنکه عدد قابل اتکایی درخصوص میزان سرانه مصرف وجود ندارد، از اینرو نمیتوان گفت با ۱۳۰ یا ۱۴۰ میلیون قطعه جوجهریزی میتوان نیاز بازار را تأمین کرد و از سوی دیگر ابزار کنترلی برای محدود کردن این موضوع در اختیار نیست.
ابراهیمی ادامه داد: باتوجه به مازاد تولید پیشنهاد میکنیم که شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره استراتژیک گوشت مرغ را از محل تولید داخل تأمین کند. در این زمینه دستورات لازم از سوی وزیر جهاد کشاورزی صادر شده که ذخایر استراتژیک از محل تولید داخلی تأمین شود
او با تأکید بر توقف ثبت سفارش واردات مرغ افزود: مسئولان مرتبط با این موضوع اعم از تشکلهای صنفی و دولت باید به گونهای عمل کنند که تلاشها و اشتیاق مرغداران در سه ماه گذشته برای تولید به ضد تولید تبدیل نشود و بازار را مدیریت کنند.