اخبار
تولید خودروسازان از مرز یک میلیون گذشت
از ابتدای امسال تا پایان دی ماه حدود یک میلیون و ۱۰۷ هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شد. مهرداد خسروی مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت گفت: بنابراین دو عارضه مزمنی که در بازار خودروی کشور در طی سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ شکل گرفته بود، یعنی کاهش تولید خودروسازان به زیر یک میلیون دستگاه همراه با تولید خودروهای ناقص و همچنین تلاطم بازار خودرو، براساس برنامههای اجرا شده، مدیریت شده است؛ بهطوریکه در تولید داخل امسال هم همانند سال گذشته رشد تولیدخودروی کامل را خواهیم داشت.
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت اضافه کرد: در سالجاری حدود ۹۳۷ هزار دستگاه خودروی سواری تولید شده که در مقایسه با ۸۶۳ هزار دستگاه تولید مدت مشابه پارسال، رشد ۹% را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه در مدت یاد شده ۱۳۵ هزاردستگاه خودروی وانت در کشور تولید شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال از ۳۴ درصد رشد برخوردار بوده، افزود: تولید حدود ۳۱ هزار دستگاه انواع خودروی سنگین (کامیون، کامیونت و کشنده) و رشد ۱۸ درصد تولید در این حوزه، از دیگر آمار قابل ذکر است.
خسروی خاطرنشان کرد: علاوه بر این، در ۱۰ ماهه امسال بیش از ۲۵۰ هزار دستگاه خودرو در بخش خصوصی تولید شد که در مقایسه با تولید ۱۵۱ هزار دستگاه مدت مشابه پارسال، حدود ۶۶ درصد رشد تولید را نشان میدهد. همچنین در این مدت سهم بخش خصوصی از تولید خودرو در کشور ۲۳ درصد بوده است.
فروش فوقالعاده «عید تا عید» با خرید اعتباری
با هدف تنظیم بازار در ایام پایانی سالجاری و همچنین افزایش قدرت خرید عموم مردم و اقشار مختلف کشور، طرح ملی فروش فوقالعاده عید تا عید با محوریت اتاقهای اصناف سراسر کشور برگزار میشود.
در این راستا و بر اساس تفاهمنامه منعقد شده میان اتاق اصناف ایران و بانک تجارت، مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال خرید اعتباری در طرح فروش فوقالعاده عید تا عید درنظر گرفته شده و عموم مردم میتوانند بر اساس ارزیابی اولیه توسط بانک مذکور و بدون ارائه وثیقه و ضامن، از اعتبار درنظر گرفته شده در این طرح ملی برای خرید کالاهای مورد نیاز خود در اسفندماه سالجاری استفاده کنند و پرداخت آن را در اردیبهشت ماه سال آینده انجام دهند.فروش فوقالعاده عید تا عید در قالب نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره از ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ آغاز میشود و آخرین مهلت استفاده از اعتبار ۲۰۰ میلیون ریالی تا پایان اسفند ماه سالجاری خواهد بود.