اخبار
شفافسازی تحویل خودروهای وارداتی
۳۰ هزار نفر در سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی ثبتنام کردهاند که از این تعداد ۱۲ هزار متقاضی مدل خودرو را انتخاب کردهاند و ۱۸ هزار نفر نیز در چند مرحله عرضه دیگر میتوانند نسبت به انتخاب نوع خودرو اقدام کنند. مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۰ هزار خودرو وارد کشور شده که تا سه ما آینده به مردم تحویل میشود، گفت: اکنون با هماهنگیهای صورت گرفته، موانع برطرف شده است و مسئولان قول دادهاند که تسریع در پلاکگذاری را انجام دهند. همچنین طبق آمارهایی که از شرکتهای واردکننده خودرو گرفتهایم، ظرف سه ماه آینده ۳۰ هزار خودرو بنزینی وارد کشور خواهد شد. به گفته وی، حدود چهارهزار خودرو وارداتی تا کنون تحویل خریداران شده است که در این زمینه آمار دقیقتر اعلام خواهد شد. معاون وزیر صمت با اشاره به اینکه میزان ارزی که به خودروهای وارداتی تخصیص یافته در حال افزایش است، بیان کرد: ۷۵۰ میلیون یورو برای خودروهای بنزینی و ۲۰۰ میلیون یورو برای خودروهای برقی تاکنون تخصیص داده شده است.
وی خاطرنشان کرد: در بحث ثبتنام خودروهای وارداتی، محدودیتهای پلاک فعال برداشته شده است؛ از این رو متقاضی دارای خودرو، اگر ۵ سال از پلاک و مدل خودرو گذشته باشد میتواند نسبت به ثبتنام اقدام کند و اگر خودرویی انتخاب نکرده باشد میتواند از سایر سامانهها اقدام به ثبتنام کند.
ایجاد دبیرخانه مشترک برای ارتقای تولید
ایجاد دبیرخانه مشترک سهگانه اتاقهای تهران، بازرگانی و اصناف در راستای بهبود فضای کسبوکار و رفع موانع بخش خصوصی و ارتقای تولید مدنظر قرار دارد.
محمد خانبلوکی، رئیس اتاق تعاون تهران در نشست با رؤسا و نمایندگان اتاقهای بازرگانی و اصناف اظهار داشت: در ابتدا اتاقهای تهران هر کدام به تنهایی عمل میکردند و ما تصمیم گرفتیم یک واحد شویم و بتوانیم در بخشهای غیردولتی حرفی برای گفتن داشته باشیم و این هدفگذاری با همکاری یکدیگر برای رفع مشکلات است.
وی ادامه داد: ایجاد دبیرخانه مشترک با توجه به روند جلسه با هماهنگی و به طور مستمر از اهداف این نشست است .حمیدرضا رستگار، رئیس امور اتاق اصناف تهران نیز افزود: آن چیزی که در قانون اساسی در مسأله اقتصاد مطرح شده است این بوده که سه اتاق مورد تأکید قانونگذار بوده است یعنی این سه اتاق مردمیترین تشکلهای مردم نهاد و غیردولتی هستند. رستگار تصریح کرد: هدف از این جلسه تقویت و توسعه همکاریهای سهجانبه اتاقهاست و تأمین منافع همکاران در سه اتاق پیگیری میشود .وی خاطرنشان کرد: حقیقت این است شاید همکاریهای این سه اتاق پراکنده بوده اما انسجام نداشته است و این در حالی است که هر سه اتاق میبایست روی موضوعات مشترک اتفاقنظر داشته باشند.