در حافظه موقت ذخیره شد...
خبر
آغاز اجرای مرحله نخست بیمهاجتماعی مادران روستایی و عشایری مدیرعامل صندوق بیمهاجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر از آغاز اجرای مرحله نخست بیمهاجتماعی مادران روستایی و عشایری خبر داد و گفت: امسال ۵۰۰ هزار نفر از مادران غیرشاغل که در مناطق روستایی و عشایر زندگی میکنند و تحت پوشش بیمه دیگری نیستند، با یک همت اعتبار، تحت پوشش این صندوق قرار میگیرند.
بیتالله برقراری در نشست خبری اعلام فراخوان ثبتنام از مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر در مناطق روستایی و عشایری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت، بیان کرد: این قانون در راستای حمایت از جوانی جمعیت، پشتیبانی معنوی زیادی میکند.
وی گفت: بند ب ماده ۱۰۳ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه مقرر میکند که وزارت رفاه، مکلف است در راستای سیاستهای تحکیم خانواده طی ۶ ماه بررسی و طرح خود را برای بیمهاجتماعی زنان خانهدار دارای حداقل سه فرزند فراهم کند و قانون هم تصویب شده است و بعد از تصویب آییننامه اجرایی در دولت تصویب شد.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به اینکه طبق آمار ۲ میلیون و ۲۶۵ هزار نفر مشمول قانون هستند که فرایند ثبتنام و عضویت مشخص است، گفت: طبق استعلام نیز، مشمولانی که در مرحله اول داریم مشمولانی هستند که از زمان ابلاغ قانون به بعد صاحب فرزند سوم و بیشتر شدند.
وی در تشریح اجرای این طرح افزود: طبق آماری که داریم اکنون ۲ میلیون و ۲۶۲ هزار نفر از مادران روستایی و عشایری مشمول این قانون هستند که فرایند عضویت آنان مشخص شده است. مشمولان مرحله نخست بیمه اجتماعی مادران روستایی و عشایری کسانی هستند که از اول آبان ۱۴۰۰ به بعد فرزند سوم آنان به دنیا آمده است و در مراحل بعدی به سراغ کسانی خواهیم رفت که از سال ۹۹ یا ۹۸ صاحب فرزند سوم شدهاند؛ همین امسال بنا داریم ۵۰۰ هزار نفر از مادران غیرشاغل که بیمه نیستند را تحت پوشش صندوق قرار بدهیم.
صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اعلام فراخوان «ثبتنام از مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر» در مناطق روستایی و عشایری در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: یکی از شعارهای دولت سیزدهم و یکی از راهبردهای برنامهای آن موضوع عدالت اجتماعی است که تکافل اجتماعی یکی از شاخههای آن است. در حوزه تکافل اجتماعی در دومین سالی که از تصدی این دولت میگذرد اقدامات خوبی انجام شده است. وی ادامهداد: تقویت منابع نهادهای حمایتی به منظور تحت پوشش قرار دادن کسانی که پشت نوبت کمیته امداد امام خمینی(ره) یا بهزیستی قرار گرفتند، به منظور پوشش حداکثری به صورت روزشمار هیچ مددجوای تحت پوشش بهزیستی یا کمیته امام حضرت امام را در نوبت نداریم و به روز به متقاضیان پاسخگویی میشود.
وزیر تعاون تأکید کرد: بحث افزایش مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی مدنظر بود که در سال ۱۴۰۲ به میزان ۴۰ درصد به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی افزوده شد. کسانی که در طول ۲ سال و نیم دولت سیزدهم تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفتند تعداد آنها بیش از ۵۰۰ هزار نفر از آحاد مختلف جامعه است.