اخبار
فرصت دریافت سود سهام عدالت متوفیان در سال ۱۴۰۲ تمدید شد
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از تمدید یک هفتهای برای دریافت سود سهام عدالت متوفیان در سال ۱۴۰۲ خبر داد.
محمد باغستانی در گفتوگو با سنا، افزود: وراث متوفیان سهام عدالت حداکثر تا روز ۱۷ اسفندماه جاری فرصت دارند با ثبتنام در سامانه میراث در فهرست دریافتکنندگان سود سهام عدالت سال ۱۴۰۲ قرار گیرند.
وی اظهار داشت: وراث متوفیان سهام عدالت با مراجعه به شعب شرکتهای «کارگزاریهای منتخب و یا بانکهای ملی ایران، ملت، پارسیان و تجارت» میتوانند فرایند ثبتنام خود را در سامانه میراث انجام دهند.
باغستانی در خصوص زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت سپردهگذاری مرکزی مکاتبات لازم را با شرکتهای سرمایهپذیر سهام عدالت انجام داده تا شرایط برای واریز سود در روزهای پایانی سال مهیا شود.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی افزود: حدود یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر بانکی روبهرو هستند که این افراد میتوانند با ثبتنام یا بهروزرسانی اطلاعات خود در سامانه سجام (Sejam.ir) در فرایند دریافت سود قرار بگیرند.
مهار نقدینگی سرگردان با ابزارهای بازار سرمایه
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن و ساختمان ایران با بیان اینکه نقدینگی سرگردان در اقتصاد میتواند با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه مهار شود، گفت: ابزارهای تأمین مالی حوزه مسکن به منظور جذب نقدینگی و مشارکت حداکثری مردم از مسیر بازار سرمایه باید متنوعتر شود.
فرشید پورحاجت در گفتوگو با سنا، در رابطه با مزیت صندوقهای زمین و ساختمان و املاک و مستغلات بر بازار مسکن، اظهار کرد: در حالحاضر یکی از مشکلات اساسی حوزه مسکن بحث کمبود نقدینگی بنگاههای تأمین مسکن است، زیرا دیگر ابزارهای سنتی همچون بانکها به سبب محدودیتهای متعدد امکان تزریق نقدینگی به این صنعت را ندارند. وی افزود: ابزار پیش فروش نیز که از ۱۲ سال گذشته به واسطه قانون پیشفروش ساختمان در حال اجرا است، دیگر اثرگذاری لازم را ندارد بنابراین، اقدام اخیر سازمان بورس و اوراق بهادار به منظور راهاندازی صندوقهای املاک و مستغلات در کنار صندوقهای زمین و ساختمان میتواند به سبب تجمیع نقدینگی، روند تأمین مالی بنگاههای ساخت مسکن را تسریع بخشد.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان مسکن و ساختمان ایران در ادامه گفت: صندوقهای املاک و مستغلات و زمین و ساختمان باید بهنوعی طراحی و توزیع شوند که تمام بنگاههای اقتصادی بتوانند از آن به منظور تسریع در روند ساخت مسکن بهرهمند شوند.
پورحاجت در ادامه با بیان اینکه نقدینگی سرگردان در اقتصاد میتواند با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه مهار شود، افزود: باید با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار تلاش کرد تا ابزارهای تأمین مالی حوزه مسکن به منظور جذب نقدینگی و مشارکت حداکثری مردم افزایش یابد.