اخبار
کاهش کمفروشی واحدهای صنفی
با توجه به اجرای طرح ملی پایش کمیت در محصولات طرح مقابله با کمفروشی انواع فرآوردههای غذایی و شوینده، از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، ۸۷ هزار بسته فرآورده از واحدهای صنفی و تولیدی کنترل وزنی شد.
محمدحسین طاهری، مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: در نتیجه پایشهای انجام شده از تولیدات ۵۲۴ واحد تولیدی مشمول طرح، از ابتدای سال تاکنون، حدود ۳۰ درصد کمفروشی در محصولات مذکور مشخص شد، که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، شیب کاهشی داشت.
وی با اشاره به اینکه رصد کمفروشی و نظارت بر آن از مهمترین اولویتهای کاری در دوره تحولی سازمان ملی استاندارد ایران است، در خصوص اجرای این طرح تشریح کرد: در این مدت مشخص، ۸۰ هزار فرآورده از صنایع مذکور، از واحدهای تولیدی مشمول این طرح در استان، از نظر کمی مورد بررسی و پایش قرار گرفت و حدود ۳۳ درصد کمفروشی در بستهبندی انواع فرآوردههای صنایع غذایی (لبنیات- غذایی- غلات و حبوبات- تنقلات و شیرینی) و شوینده احصا شد.
طاهری در خصوص خرید نمونه از بازار و کنترل آن افزود: ادارهکل استاندارد استان تهران در راستای انجام این وظیفه خطیر، علاوه بر بازرسی و نمونهبرداری از واحدهای تولیدی، اقدام به خرید و توزین ۷ هزار فرآورده از سطح بازار کرد که در پایان طرح، حدود ۳۰ درصد کم فروشی در محصولات مشخص شد.
پایش برخط طرحهای پیشران معدنی
با توجه به راهاندازی سامانه مدیریت پروژه ایمیدرو و واحدهای تابعه، پایش طرحهای پیشران اقتصاد ملی حوزه معدن و صنایع معدنی در مرحله توسعه این سامانه افزوده شد.
حامد حبیبیان، مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) از امکان پایش برخط طرحهای پیشران حوزه معدن و صنایع معدنی در اوایل سال آینده خبر داد. حبیبیان افزود: با این اقدام، امکان دریافت اطلاعات و دریافت گزارشهای مربوط به وضعیت پیشرفت و طرحهای پیشران بخش معدن و صنایع معدنی متمرکز در شرکتهای گل گهر، چادرملو، مبارکه، مس و توسعه معادن در سامانه مذکور پیشبینی شده است. مدیر برنامهریزی و نظارت راهبردی ایمیدرو با اشاره به اجرای طرحهای پیشران در بخش معدن و صنایع معدنی، تصریح کرد: میزان سرمایهگذاری این طرحها هفت میلیارد دلار برآورد شده است. همچنین این طرحها در بخش زنجیره فولاد، مس، زیرساختی و غیره هستند و قرار است بهتدریج تا سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری برسند.