در حافظه موقت ذخیره شد...
سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم است
به گزارش مهر، رضا عباسپور نادری، مدیرکل امور صید سازمان شیلات کشور درباره ظرفیت تولید ماهی در کشور گفت: ظرفیت ما برای بهرهبرداری از ذخایر سطحزیان درشت و صیدگاه دریای عمان و اقیانوس هند بالاست. بخش زیادی از ناوگان صیادی به فعالیت بهرهبرداری از ذخایر تن ماهیان و شبه تنماهیان میپردازند.
وی افزود: موقعیت کشور به لحاظ میزان صید در حوزه غرب اقیانوس هند جایگاه نخست را در بین کشورهای عضو OIC (کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی) دارد. این موفقیت ارزشمندی برای اقتصاد کشور است.
مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور درباره قیمت بالای آبزیان در کشور عنوان کرد: ماهیان جزو اقلام تعزیراتی محسوب نمیشود و نرخگذاری دولتی ندارد. با توجه به افزایش هزینههایی که در بخشهای مختلف تولید و خدمات رخ داده، قیمت آبزیان و محصولات تبدیلی از جمله کنسرو ماهی افزایش یافته است. عباسپور نادری با بیان اینکه سیاست و اقدام به طور قطع میتواند در بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی جامعه صیادی و جامعه بهرهبردار کمک کند، اظهار کرد: امیدواریم شاهد نتایج مثبت در بازار داخل و خارج باشیم. مدیرکل دفتر امور صید سازمان شیلات کشور در پاسخ به این پرسش که قیمت تنماهیان نسبت به سال گذشته چقدر افزایش داشت، گفت: قیمتها در موقعیتهای زمانی تغییر میکند. در آستانه آغاز فصل صید (Monsoon) به دلیل شرایط مواج بودن دریا و بادهای موسمی که در سواحل دریای عمان وجود دارد، امکان رفتن به دریا و فعالیت شناورهای صیادی به حداقل میرسد و قاعدتاً عرضه کمتر میشود بنابراین ممکن است قیمتها در بازار واقعی نباشد. نرخها با توجه به شرایط عرضه و تقاضا متفاوت است.