اخبار کوتاه

همکاری وزارت راه و شهرسازی، شهرداری تهران و وزارت نفت برای محرومیت‌زدایی

شرکت بازآفرینی شهری ایران و سازمان نوسازی شهرداری تهران با هدف افزایش همکاری‌های مشترک و جذب اعتبارات سفرهای استانی رئیس‌جمهور شهید و به منظور محرومیت‌زدایی در محدوده‌های هدف بازآفرینی شهر تهران از محل مسئولیت‌پذیری اجتماعی وزارت نفت، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
 موضوع این تفاهمنامه که بین وزارت راه و شهرسازی با نمایندگی شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری تهران با نمایندگی سازمان نوسازی شهر تهران منعقد شد، همکاری مشترک با هدف جذب اعتبارات سفر استانی در راستای محرومیت‌زدایی در محدوده‌های هدف بازآفرینی شهر تهران برای انجام اقدامات نوسازی و تأمین خدمات روبنایی شهری از محل مسئولیت‌پذیری اجتماعی وزارت نفت عنوان شده است.  همچنین هدف از این تفاهمنامه که به امضای محمد آیینی، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران رسید، همکاری در زمینه اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری با اولویت تأمین خدمات، بهسازی و نوسازی زیرساخت‌ها و نیز تأمین اعتبارات دولتی برای طرح‌های محرومیت‌زدایی است.
 گفتنی است، معرفی طرح اجرایی متناسب با شرایط مصوبات به شرکت بازآفرینی شهری ایران و ارائه تمامی مستندات مربوطه اعم از قرارداد و صورت وضعیت پیمانکار پروژه از جمله تعهدات سازمان نوسازی در این تفاهمنامه به شمار می‌رود.
 همچنین مقرر شده است به منظور پیگیری اجرای مفاد این تفاهمنامه، کمیته‌ای متشکل از نماینده شرکت بازآفرینی و نماینده سازمان نوسازی تشکیل شود.

 

 سامانه خودنویس، مشاوران املاک را حذف نکرده است

مدیر سامانه خودنویس گفت: سامانه خودنویس مشاوران املاک را حذف نکرده بلکه حق‌الزحمه مشاورانی را که کار همرسانی انجام می‌دهند، اعلام و در قرارداد درج می‌کند.
مدیر سامانه خودنویس در مورد راه‌اندازی این سامانه گفت: این سامانه براساس تکلیف قانونی توسط وزارت راه و شهرسازی راه‌اندازی شد و توسعه یافت. هدف سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور (خودنویس) این است که در کنار مشاوران املاک اگر مردم به هر دلیلی تمایلی به مراجعه به آنها برای ثبت املاک خود نداشتند، بتوانند یک قرارداد رسمی ثبت کرده و کد رهگیری دریافت کنند.
ساسانی یادآور شد: تا پیش از این سامانه، مردم ناچار بودند به مشاوران املاک مراجعه کنند یا پشت قرارداد قبلی، قرارداد جدید بنویسند در حالی‌که حالت رسمی نداشت که با این سامانه مشکل مردم حل شد.
مدیر سامانه خودنویس خاطرنشان کرد: مردم همچنان برای پیدا کردن ملک می‌توانند به مشاورین املاک مراجعه کنند و بابت خدماتی که دریافت می‌کنند، وجهی پرداخت ‌کنند. سامانه خودنویس مشاوران املاک را حذف نکرده بلکه حق‌الزحمه مشاورانی را که کار همرسانی انجام می‌دهند، اعلام و در قرارداد درج می‌کند. در حال حاضر هم مشاوران املاک و هم کاربران به سامانه دسترسی دارند و طبق تفاهمی که وجود دارد حدود 20 درصد قراردادها را ثبت و حق‌الزحمه خود را دریافت می‌کنند.
به گفته ساسانی، اگر فردی پشت اجاره‌نامه قبلی، اجاره‌نامه جدید را می‌نوشت مشمول وام ودیعه نمی‌شد.

جستجو
آرشیو تاریخی