اخبار
صدور فاکتور رسمی برای عمدهفروشان میوه و ترهبار الزامی شد
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی از لزوم صدور و دریافت فاکتور رسمی عمده فروشان میوه و تره بار برای خرده فروشان خبرداد و گفت: قیمت میوهفروشی سطح شهر تا سقف 35 درصد سود بر مبنای فاکتور خرید محاسبه میشود.
به گزارش وزارت جهادکشاورزی، مسعود امرالهی در هفتمین نشست کارگروه ساماندهی بازار میوه و ترهبار افزود: مقرر شده، بارفروشان و حقالعملکاران برای میوهفروشان خرد فاکتور رسمی صادر کنند. مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی اظهارداشت: چنانچه هر میوهفروشی فعالیت خرد انجام میدهد، ملزم به دریافت فاکتور از عمدهفروشان میوه و ترهبار است. وی خاطرنشان کرد: میوهفروشان سطح شهر هم با احتساب سود تا سقف 35 درصد نسبت به عرضه میوه در سطح خردهفروشیها اقدام میکنند و فروش بیش از حد معین، گرانفروشی محسوب میشود. امرالهی، از فعالیت گشت بازرسی در سطح شهرها خبر داد و افزود: گشتهای مشترک جهادکشاورزی، صمت و تعزیرات حکومتی از این پس با عدم ارائه فاکتور و فروش بالاتر از درصد سود تعیین شده، برخورد قانونی و حسب مورد تخلف، اعمال جریمه میکنند.
12.5 همت به حساب گندمکاران واریز شد
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از واریز 12 هزار و 482 میلیارد تومان دیگر از مطالبات گندمکاران خبر داد و گفت: تاکنون 52 هزار و 614 میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان پرداخت شده است. سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اعلام اینکه تا ساعت 7 صبح دیروز دوشنبه 6 میلیون و 428 هزار تن گندم از کشاورزان 31 استان کشور خریداری شده است، گفت: این مقدار گندم در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته، در مجموع 619 هزار تن و به عبارتی، 11 درصد افزایش داشته است. وی قیمت هر کیلوگرم گندم را 17 هزار و 500 تومان و ارزش مجموع گندمهای خریداری شده را تا صبح دیروز 113 هزار و 174 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تاکنون 52 هزار و 614 میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان معادل 46.5 درصد از سوی دولت پرداخت شده است و پرداخت باقی مطالبات این عزیزان نیز در دست پیگیری و اقدام قرار دارد. راد با اعلام اینکه 53 درصد از گندمهایی که تاکنون خریداری شدهاند، به ترتیب از کشاورزان 3 استان خوزستان، گلستان و فارس دریافت شده است، افزود: بعد از این سه استان، به ترتیب استانهای کرمانشاه، خراسان رضوی، ایلام، کرمان، لرستان و اردبیل قرار دارند که بیشترین میزان خرید تضمینی گندم را به خود اختصاص دادهاند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اینکه رشد خرید گندم نسبت به بازه زمانی مشابه سال گذشته در دو استان گلستان و اصفهان با بیش از 100 درصد افزایش، دو برابر شده است، خاطرنشان کرد: پس از این دو استان، به ترتیب استانهای اردبیل، کرمانشاه، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، همدان، آذربایجان غربی و خراسان جنوبی بالاترین میزان رشد خرید گندم را ثبت کردهاند.