اخبار کوتاه

تهران، خراسان رضوی و خوزستان دارای بیشترین نوسازی در بافت فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن اعلام استان‌های برتر در فرایند نوسازی بافت فرسوده شهری گفت: نوسازی واحدهای مسکونی بافت‌های فرسوده شهری از ۲۹۰ هزار واحد عبور کرده و تهران، خراسان رضوی و خوزستان در صدر استان‌ها در حوزه نوسازی بافت فرسوده قرار دارند.
محمد آیینی روند ارائه نوسازی در بافت‌های فرسوده شهری و همچنین بهره‌برداری از واحدهای تکمیل شده در این بافت‌ها را به تفکیک استان‌ها اعلام کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: فرایند نوسازی در بافت‌های فرسوده شهری به ۲۹۰ هزار و ۲۳۷ واحد رسیده است که از این تعداد واحد در حال نوسازی در بافت‌های فرسوده شهری بیش از ۱۰۴ هزار واحد به بهره‌برداری رسیده است.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: استان‌های برتر در نوسازی بافت‌های فرسوده شامل استان تهران با ۶۳ هزار و ۹۴۸ واحد، خراسان رضوی با ۳۵ هزار و ۱۹۶ واحد، خوزستان با ۲۰ هزار و ۳۵۹ واحد، آذربایجان شرقی با ۱۸ هزار و ۲۸۸ واحد، آذربایجان غربی با ۱۴ هزار و ۸۷۵ واحد، مازندران با ۱۱ هزار و ۶۱۵ واحد، همدان با ۸ هزار و ۴۹۲ واحد، البرز با ۸ هزار و ۳۳۲ واحد، کرمانشاه با ۷ هزار و ۶۴۹ واحد، شمال فارس با ۷ هزار و ۵۵۶ واحد، قم با ۶ هزار و ۵۷۸ واحد، گلستان با ۶ هزار و ۳۶۰ واحد و کرمان با ۶ هزار و ۱۵۰ واحد است.
به گفته آیینی، تفکیک استان تهران نیز در فرایند نوسازی شامل ۵۳ هزار و ۵۱۳ واحد در شهر تهران، ۲ هزار و ۲۱۱ واحد در شهرستان بهارستان، یک هزار و ۳۴۷ واحد در شهر قدس، یک هزار و ۵۹ واحد در شهریار، ۸۰۵ واحد در اسلامشهر، ۶۰۲ واحد در قرچک، ۳۴۶ واحد در ری، ۳۱۰ واحد در ملارد و ۲۰۳ واحد در پاکدشت است.

 

پرتاب ماهواره در هفته‌های آینده

رئیس سازمان فضایی ایران از پرتاب ماهواره در هفته‌های آینده خبر داد و گفت: با حمایت‌های دولت، صنعت فضایی کشور در چند سال اخیر جهش بسیار مثبتی داشته و سیر گذر فناوری فضایی از یک بخش تحقیقاتی به صنعتی آغاز شده است. حسن سالاریه، در نخستین همایش بین‌المللی باتری لیتیومی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان، این همایش را فرصتی مناسب برای شکل‌گیری یک اجماع مشترک میان مراکز تحقیقاتی، علمی، دانشگاهی و صنعتی دانست و اظهار داشت: صنعت فضایی از یک سو یک مشتری بسیار جدی برای دستاوردها و محصولات سایر صنایع است و از سویی دیگر با تجاری‌سازی فناوری‌های اکتسابی در این حوزه و سرریز آن به سایر حوزه‌ها مانند صنعت خودروسازی می‌توان بخش مهمی از دغدغه‌ها و نیازمندی‌های کشور را مرتفع کرد. رئیس سازمان فضایی ایران خاطرنشان کرد: صنعت فضایی طی چند سال اخیر جهش بسیار مثبتی داشته است و با حمایت‌هایی که از سوی دولت برای توسعه فناوری فضایی بومی انجام شده، سیر گذر فناوری فضایی از یک بخش تحقیقاتی به صنعتی آغاز شد. وی افزود: طی این روند علاوه بر اینکه بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شد، پروژه‌های مختلفی نیز در حوزه‌های سنجش از دور و مخابراتی آغاز شد که بزودی به اتمام می‌رسد و با تعدد پرتاب‌های تحقیقاتی و عملیاتی و کسب موفقیت‌های بسیار مهم، فناوری پرتاب و در مدار گذاری ماهواره در مدارهای تا ارتفاع ۷۵۰ کیلومتر در کشور به تثبیت رسید که این مسأله زمینه‌ساز افزایش شتاب رشد و توسعه صنعت فضایی کشور در سال‌های پیش رو خواهد بود. وی اعلام کرد: هم اکنون ماهواره‌های متعددی آماده پرتاب هستند و طی هفته‌های آتی مطابق هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام شده شاهد پرتاب‌های جدیدی خواهیم بود.

جستجو
آرشیو تاریخی