اخبار

افزایش وصول درآمدهای ارزی
و صادرات نفت
در دولت شهید رئیسی

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: پیش از آغاز به کار دولت شهید رئیسی، صادرات نفت کشور حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز بود، اما پس از سه سال عملکرد دولت سیزدهم این میزان به بیش از یک و نیم میلیون بشکه در روز رسید.
بهروز محبی نجم‌آبادی در گفت‌وگو با ایرنا در مورد عملکرد دولت سیزدهم در صنعت نفت و گاز، اظهار داشت: دولت شهید آیت‌الله رئیسی در سه سال عملکرد خود ثابت کرد که با وجود همه سختی‌ها، فشارها و تحریم‌ها و با تکیه بر توان داخلی می‌توان به موفقیت‌های بزرگی دست پیدا کرد.
نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی گفت: علاوه بر تولید و صادرات نفت، مطالبات نفتی خود را نیز با وجود همه تحریم‌ها وصول کرده‌ایم که تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت ذخایر ارزی کشور نیز داشته است.
محبی نجم‌آبادی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اقدامات مهم دولت شهید آیت‌الله رئیسی در طول سه سال گذشته بهبود وضعیت و ساماندهی بازار ارز است که یکی از دلایل مؤثر آن بهبود ذخایر ارزی کشور بود.
وی بیان کرد: در کنار وصول مطالبات نفتی با دیپلماسی فعال در حوزه مسائل ارزی ما شاهد آزادسازی بخش قابل توجهی از دارایی‌های بلوکه شده کشورمان در کشورهای مختلف بودیم که این مسأله نیز تأثیر قابل توجهی در افزایش منابع ارزی کشور داشت.

 

افزایش ۱۹ درصدی بارندگی‌ها در کشور

میزان بارش‌های ۹ماهه سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۲۹ تیرماه نسبت به سال گذشته با ۱۹ درصد رشد را نشان می‌دهد، البته میزان بارش‌ها در ۶ استان افت داشته است.
به گزارش ایرنا، بر اساس تازه‌ترین گزارش دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۹ تیرماه مجموع بارش‌ها به ۲۴۵.۴ میلیمتر رسیده است. این میزان بارش در مقایسه با دوره بلندمدت که ۲۳۹.۴ میلیمتر بارش بوده، ۲ درصد رشد را نشان می‌دهد.
همچنین بارش‌های امسال نسبت به سال آبی گذشته که ۲۰۶.۴ میلیمتر بوده، رشد ۱۹ درصدی را نشان می‌دهد، البته میزان بارش‌ها در ۱۱ استان کشور نسبت به دوره بلندمدت با کاهش همراه شده است.
میزان بارش‌های ۶ استان نیز در مقایسه با سال گذشته کاهش را نشان می‌دهد که استان بوشهر با ۲۰۹ میلیمتر بارش با کاهش ۳۱ درصدی نسبت به سال گذشته دارای بیشترین کاهش بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف آب، خدمات مشترکان و کاهش هدررفت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور امروز با بیان اینکه در ایران به طور میانگین یک درجه افزایش دما بالای ۴۰ درجه باعث افزایش مصرف آب به میزان ۲.۵ درصد شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در برخی شهرها با افزایش ۵ درصدی مصرف آب روبه‌رو بوده‌ایم.
سید‌زاده راهکار آبفا برای عبور از این شرایط سخت را مدیریت و کاهش مصرف دانست و بر پرهیز از مصارف غیرضرور شهروندان از جمله پرهیز از شست‌وشوی خودرو، حیاط و مشاعات ساختمان، استفاده حداکثری از ظرفیت ماشین‌های ظرفشویی و لباسشویی، رعایت ساعت مناسب برای آبیاری گیاهان و کاهش مدت‌زمان استحمام به ۵ دقیقه تأکید کرد.

جستجو
آرشیو تاریخی