اخبار کوتاه
ساخت ۳۱ هزار قطعه
و تجهیزات نیروگاهی
مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران از ساخت ۳۱ هزار قطعه و تجهیزات نیروگاهی در این شرکت در دولت سیزدهم خبر داد که مانع از خروج ۱۴ میلیون یورو ارز از کشور شد.
به گزارش شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران، «مسعود مرادی» افزود: صنعت نیروگاهی کشور برای پایداری و تولید مستمر انرژی حیاتی برق، نیازمند رشد وپیشرفت همه جانبه و متوازن به عنوان صنعت زیر بنایی است.
وی بیانداشت: در این بین شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان موتور پیشران پشتیبانی فنی و تعمیرات صنعت نیروگاهی کشور در راستای رفع چالشهای مهندسی و پاسخ به همه نیازها در این عرصه، همه ظرفیتها و توان خود را در عرصه تعمیرات تخصصی و فوق تخصصی و همچنین بومیسازی و ساخت داخل تجهیزات این صنعت به کار گرفته است. مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با اشاره به ضرورت بروز توانمندی علمی و عملی متخصصان این شرکت در برهه حساس تحریمها و محدودیتها، افزود: در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزایندهای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است که نتیجه روشن امروز آن، ساخت ۳۱ هزار قطعه و تجهیزات نیروگاهی در قالب ۷۵ نوع و جلوگیری از خروج ۱۴ میلیون یورو ارز از کشور در دو سال گذشته است.
تولید نفت کوره روزانه پالایشگاههای کشور معادل تولید روزانه ۴۰۰ چاه نفت است
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت گفت: تولید روزانه نفت کوره در پالایشگاههای کشور معادل تولید روزانه ۴۰۰ چاه نفت است که عددی بسیار قابلتوجهی است.
به گزارش شانا، عظیم کلانتریاصل در آیین رونمایی از مدارک طراحی بنیادی طرح کیفیسازی نفت کوره و تولید کم سوزنی که صبح سهشنبه، هفتم ماه جاری با حضور جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، مجید رجبی، مدیرعامل شرکت پالایش نفت شازند و جمعی از مدیران صنعت پالایش و پژوهشگاه صنعت نفت برگزار شد، افزود: اگر هزینه عملیات حفاری و تولیدی کردن ۲۰ حلقه چاه نفتی را حدود ۲۰۰ میلیون دلار در نظر بگیریم این عدد برای ۴۰۰ چاه نفتی رقمی بسیار هنگفت است که صرفهجویی در این رقم منجر به ایجاد ارزش افزوده در زنجیره پاییندستی صنعت نفت میشود، همچنین صرف آن در بخشهای تحقیقی و توسعهای بهصورت پایدار، افزون بر ایجاد ارزش افزوده، سبب توسعه بخشهای پاییندست صنعت نفت خواهد شد.