اخبار
رکورد تولید شکر شکسته میشود
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه رکورد تولید شکر برای نخستین بار شکسته میشود، گفت: پیشبینی میکنیم امسال بیش از 650 هزار تن شکر در واحدهای هشتگانه نیشکری خوزستان تولید شود. عبدعلی ناصری در گفتوگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت مزارع نیشکر خوزستان اظهار کرد: وضعیت مزارع نیشکر واحدهای هشتگانه نیشکری در خوزستان مطلوب است و پیشبینی میکنیم امسال شاهد برداشت بسیار خوب نیشکر و تولید شکر در استان باشیم. وی افزود: با توجه به شرایطی که در بحث کشت نیشکر وجود دارد، پیشبینی میکنیم امسال بیش از 6 میلیون و 300 هزار تن نیشکر از مزارع برداشت شود. مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با بیان اینکه امسال رکورد تولید برای نخستین بار شکسته میشود، گفت: در صورت تحقق این میزان برداشت نیشکر از مزارع، تولید شکر 50 درصد افزایش خواهد یافت و از این رو میتوانیم بیش از 650 هزار تن شکر تولید کنیم. ناصری عنوان کرد: یکی از مهمترین مسائلی که در دستور کار مجموعه نیشکر است، بحث تولید حداکثری است که به عنوان اولویت اصلی صنعت نیشکر دنبال میشود و در این زمینه با برنامهریزیهای انجام شده در عملیات کاشت، داشت و برداشت تلاش خواهیم کرد این مهم را محقق کنیم. وی ادامه داد: با توجه به شرایط مزارع، امسال سال پررونقی برای صنعت نیشکر خواهد بود و با توجه به وضعیت مطلوب عملیات داشت نیشکر و رشد مناسب نیشکرها، سال پرمحصولی در واحدهای هشتگانه نیشکری رقم خواهد خورد.
تخصیص 460 میلیارد تومان اعتبار به پروژههای بنادر صیادی
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: امسال 460 میلیارد تومان اعتبار به پروژههای بنادر صیادی اختصاص یافته که نسبت به سال قبل 70 درصد افزایش یافته است.
مصطفی بهشتیان معاون بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای سازمان شیلات ایران در قالب سه طرح احداث، بهسازی و ساماندهی بنادر صیادی در سالجاری با افزایش 70 درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است. او افزود: براساس مصوبه امسال، حدود 460 میلیارد تومان به پروژههای بنادر صیادی تخصیص خواهد یافت. معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ادامه داد: این میزان اعتبار مصوب برای بنادر صیادی در سال آینده در حالی است که با توجه به تورم موجود، میزان نیاز شیلات برای پیشبرد پروژههای بنادر صیادی 8000 میلیارد ریال برآورد و اعلام شده بود. او گفت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته، 215 میلیارد تومان در طرح بهسازی، 125 میلیارد تومان در طرح ساماندهی و 120 میلیارد تومان در طرح احداث هزینه خواهد شد. به گفته بهشتیان، سال گذشته بیش از 100 درصد اعتبارات مصوب تخصیص یافت که دلیل آن به تخصیص اعتبارات سفرهای استانی ریاست جمهوری مربوط میشود که علاوه بر اعتبارات مصوب مجلس به بنادر صیادی در سال گذشته تخصیص یافت.