برگزاری سومین نشست ویژه رفع موانع تولید با حضور رئیسجمهور
در سومین نشست ویژه رفع موانع تولید و در راستای تحقق شعار سال، تأمین منابع سرمایه ثابت و اعطای تسهیلات به دو کارخانه بزرگ صنعتی با حضور رئیسجمهور به تصویب رسید و دو منطقه گردشگری نیز پس از چندین دهه از بلاتکلیفی خارج شد.
دکتر سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه در قالب «سومین نشست ویژه رفع موانع تولید» میزبان تعداد دیگری از شرکتهای تولیدی، صنعتی و گردشگری بود و در نشستهایی جداگانه با مدیران این شرکتها، مسائل و مشکلات پیش روی آنان را جویا شد.
در این جلسه مدیران شرکتهای «ایرانتایر» و «نساجی حجاب شهرکرد» در دیدار با رئیسجمهور و در حضور وزرای اقتصاد و جهادکشاورزی، معاون اجرایی رئیسجمهور، رئیس بنیاد مستضعفان، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست، معاون رئیس بانک مرکزی، معاون وزیر میراث فرهنگی، گردشگردی و صنایع دستی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس دفتر رئیسجمهور به بیان مشکلات و موانع پیش روی شرکتهای تولیدی و صنعتی خود پرداختند و رئیسجمهور نیز ناظر به مسائل مطرح شده، دستورات لازم را با تعیین زمان اجرا صادر کرد و مسئولان مربوطه را به پیگیری و رفع مشکلات آنان و همچنین ارائه گزارش اقدامات صورتگرفته به دولت مکلف کرد.
در این جلسه مدیر شرکت «نساجی حجاب شهرکرد» مشکل عدم پرداخت وام 300 میلیارد تومانی به منظور اجرای طرح توسعه و افزایش ظرفیت تولید این شرکت را مطرح کرد که پس از بحث و بررسی صورتگرفته، از سوی رئیسجمهور مقرر شد نیمی از این اعتبار از سوی بانکها و نیم دیگر آن توسط صندوق توسعه ملی تأمین شود. مدیرعامل شرکت «نساجی حجاب شهرکرد» نیز متعهد شد با پرداخت این تسهیلات، ظرفیت تولید این شرکت با افزایش تولید 10 میلیون متر پارچه چادر در فاز اول به 26 میلیون متر در سال برسد.
دکتر رئیسی همچنین با اشاره به نیاز 100 میلیون متری کشور به چادر مشکی از مدیران این شرکت خواست برای تأمین و رفع این نیاز مهم در آینده نزدیک برنامهریزی کنند.
در ادامه این جلسه، مدیر شرکت «ایرانتایر» نیز در حضور رئیسجمهور به مشکل عدم پرداخت اعتبار مورد نیاز برای تأمین سرمایه ثابت این شرکت جهت نوسازی خط تولید که از مصوبات سفر استانی دولت سیزدهم بوده اشاره کرد که با دستور رئیسجمهور 3 بانک عامل برای رفع این مشکل معرفی و مدت زمان یک ماهه برای پرداخت این اعتبار معین شد.
همچنین به مناسبت هفته گردشگری، در این جلسه مشکلات مربوط به دو منطقه گردشگری «قلعه فلکالافلاک» در استان لرستان و «جزیره گردشگری آشوراده» در استان گلستان بررسی و با تدابیر اندیشیده شده، این مناطق گردشگری پس از چندین دهه از بلاتکلیفی خارج شد.
«صدور مجوز از سوی شورای اقتصاد برای سرمایهگذاری صندوق ملی محیطزیست» از جمله موانع پیش روی اجرای طرح ملی جزیره گردشگری آشوراده بود که با دستور دکتر رئیسی مقرر شد ظرف مدت 10 روز شورای اقتصاد تشکیل و مجوز لازم برای سرمایهگذاری صندوق ملی محیطزیست صادر شود.
«تامین مکان و جابهجایی پادگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از حریم اثر تاریخی «قلعه فلکالافلاک» که از دستورات رهبر معظم انقلاب در سال 1371 بوده نیز از دیگر مسائل مطرح شده در این جلسه بود که مقرر شد با مساعدت دولت و همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این منطقه تا پایان سال تخلیه و به منظور توسعه و رونق گردشگری به وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تحویل شود.