اخبار
تحویل برق نیروگاههای صنایع به ۳هزار مگاوات افزایش یافت
معاون بازار برق ایران گفت: حداکثر توان غیرهمزمان تحویلی نیروگاههای صنایع به شبکه، از یکهزار و ۳۱۶ مگاوات در سال ۱۴۰۱ به سه هزار مگاوات در سال جاری رسید که حدود ۱۳۰ درصد افزایش یافته است. حمیدرضا باقری افزود: انرژی تحویلی این نیروگاهها به شبکه در ۶ ماهه نخست امسال به ۸.۵ میلیون مگاوات ساعت رسید که نسبت به مدت مشابه پارسال با ۵.۳ میلیون مگاوات ساعت انرژی تحویلی، ۶۵ درصد افزایش یافته است. وی با تأکید بر اتصال و فروش برق تولیدی نیروگاههای صنایع از طریق شبکه برق کشور گفت: این نیروگاهها به سه گروه تقسیم میشوند که گروه نخست، نیروگاههای احداث شده بر اساس ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق و تفاهمنامه وزارتخانههای نیرو و صمت است که برای نخستینبار برق مورد نیاز 8 مشترک صنعتی طرف قرارداد با واحدهای ۳ و ۴ نیروگاه سمنان را بدون محدودیت تحویل دادند.
باقری ادامه داد: گروه دوم از نیروگاههای صنایع، واحدهایی هستند که در تأمین برق ایام اوج بار پارسال مشارکت داشتند و همکاری آنها در اوج بار امسال پس از انجام مذاکره و برخی هماهنگیها عملیاتی شد.
۵۰۲ هزار مترمکعب آب دریا شیرینسازی میشود
معاون راهبردی و نظارت بر بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از برنامهریزی برای داخلیسازی تجهیزات شیرینسازی آب با کمک شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت: هماکنون در شبانهروز ۵۰۲ هزار مترمکعب آب دریا شیرینسازی شده و در اختیار مردم قرار میگیرد.
به گزارش چابک آنلاین، «هاشم امینی» افزود: بحث شیرینسازی آب بهعنوان یکی از سیاستهایی است که در یک دهه گذشته توسط وزارت نیرو برای تأمین آب شرب و بهداشت بخصوص در نوار ساحلی کشور اجرایی شده و هنوز ادامه دارد. وی ادامه داد: این موضوع در دولت سیزدهم اوج گرفته و با توجه به تأکیدی که شخص وزیر نیرو داشت، قراردادهای جدیدی در این باره منعقد شده است.
معاون آبفای کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۸۰ قرارداد آبشیرینکن در سطح کشور داریم که حدود ۵۰۲ هزار مترمکعب بر شبانهروز آب کیفی را در اختیار مردم قرار میدهد.
امینی گفت: عمده این ۵۰۲ هزار مترمکعب در استانهای هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و خوزستان است و بهصورت موردی در برخی استانهای دیگر هم داریم.
وی ادامه داد: بیشترین حجم آبی که استفاده میشود از آب دریا است.