در حافظه موقت ذخیره شد...
ایران وارد چرخه تولید شیلهای نفتی شد
مهدی فکور دیروز در آیین قدردانی از متخصصان و تلاشگران مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت در پروژههای پانیذ، چنگوله غربی و شیلهای نفتی منطقه قالیکوه استان لرستان با بیان اینکه نقش اساسی مدیریت اکتشاف کشف ذخایر هیدروکربوری است، اظهار کرد: روشهای مختلفی برای کشف این ذخایر وجود دارد که نسبت به شرایط این روشها بهروز میشود و تغییر میکند، اما هدف آرمانی که کشف است عوض نمیشود.
وی افزود: اگر در انجام طرح استقامت و تفکر جدید وجود نداشته باشد، طرح نیمهتمام میشود و هزینههای زیادی را ایجاد میکند و اگر دولت بخواهد طرحهای نیمهتمامی را که در دولتهای پیش کلنگ آن خورده کامل کند، ۱۵ سال طول میکشد.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هیچ کشوری مثل ایران نمیتواند جنگ و تحریم را ۴۴ سال تحمل و در عین حال پیشرفت کند، گفت: به همت ذهن خلاق جوانان توانستهایم تحریمها را شکست دهیم.
فکور با قدردانی از زحمتهای کارکنان مدیریت اکتشاف تصریح کرد: هماکنون بار همه اکتشاف کشور بر دوش مجموعه مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران است.
وی با بیان اینکه ایجاد و خلاقیت در روشهای جدید و استفاده از این روشها در کشف ذخایر و میدانهای هیدروکربوری مهم است، افزود: این کار از وظایف مدیریت اکتشاف است که باید انجام شود.
مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران گفت: برای پیشرفت در انجام یک طرح نخست هدف آن مشخص و برای آن برنامهریزی شود و هنگام اجرای کار با استفاده از روشها، تکنیک و تاکتیکهای جدید مشکلات را حل کرد و به هدف رسید. فکور با اشاره به پروژه اکتشافی پانیذ اظهار کرد: قرارداد این پروژه سال ۱۳۹۸ امضا شد و تا سال ۱۴۰۰ پیشرفت ۱۹ درصدی داشته است، اما در دو سال اخیر با هنر کارکنان مدیریت اکتشاف به ۸۰ درصد پیشرفت در این پروژه رسیدهایم؛ در پروژه پانیذ نزدیک به هزار و ۶۰۰ شوت در یک روز زده شده که با توجه به فرایند کار، هنر کارکنان این مجموعه را میرساند و با توجه به اضافه شدن حجم کار از ۹۹ هزار شوت به ۱۲۲ هزار شوت رسیدهایم.
وی ادامه داد: در پروژه پانیذ متناسب با روز و شب، شرایط جغرافیایی و زمانی از روشهای گوناگونی استفاده شده است که توانستهایم طی دو سال ۶۰ درصد پیشرفت کنیم.