اخبار

سرانه مصرف آب مشترکان تهرانی 80 لیتر بالاتر از سایرکشور‌ها

مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: ۲۳ درصد آب شرب کشور در تهران مصرف می‌شود و مشترکان این استان سالانه ۱.۵ میلیارد مترمکعب آب مصرف می‌کنند.
محسن اردکانی، با اشاره به محدودیت‌های منابع آبی استان تهران، طولانی شدن دوره خشکسالی از دو سال به چهار سال و رشد ۳۳ درصدی مشترکان آب استان تهران، ادامه داد: با وجود آب کمتر، شمار مصرف‌کنندگان آب بیشتر شده اما با این حال، حتی آب شرب یک واحد مسکونی نیز قطع نشده است.
اردکانی میزان مصرف آب شهروندان تهرانی را فراتر از الگوی مصرف دانست و گفت: هر شهروند تهرانی در شبانه‌روز ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند این درحالی است که در بسیاری از کشور‌های پیشرفته که از میانگین بارندگی بالاتری در مقایسه با ایران برخوردار هستند، سرانه مصرف هر شهروند ۱۷۰ لیتر در شبانه‌روز است.
این مقام مسئول تصریح کرد: امروز موضوع آب در صدر همه اولویت‌های کشور قرار دارد، بسیاری از دستگاه‌ها بویژه دستگاه‌های فرهنگی باید با تمام توان در زمینه ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب وارد میدان شوند.


نابودی صنعت نفت با برنامه‌های چاه ‌محور در دولت قبل
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: این شرکت پارسال و امسال بیش از ۳ هزار میلیارد تومان (همت) قرارداد با مراکز پژوهشی امضا کرده یا در حال امضاست که همه این قراردادها برای تولید بار اول هستند.
علیرضا دانشی، با اشاره به بحث گازهای همراه و آلودگی محیط زیست اظهار کرد: اگر مشعل‌ها خاموش شوند آلودگی هوا برطرف نمی‌شود زیرا به منابع اصلی آلودگی هوا توجه نمی‌شود؛ تردد خودروها، تولید برق و فرهنگ نادرست مصرف سوخت‌های فسیلی و... از جمله این عوامل هستند. وی، با بیان اینکه پروژه‌هایی تعریف شده است و مشعل‌ها را خاموش خواهیم کرد، گفت: ۸۰ درصد از گازهای همراه جمع‌آوری شده و برای کمتر از ۲۰ درصد از باقی‌مانده تعدادی پروژه تعریف کرده‌ایم تا جمع‌آوری به‌طور کامل انجام شود. مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: عمده مطالباتی که در بحث آلایندگی وجود داشت در دولت سیزدهم پرداخت شده که حدود ۶ هزار میلیارد تومان است، همه مطالبات حوزه نفتی مناطق نفت‌خیز جنوب در خوزستان تقریباً صفر شده و همه بدهی‌ها به شهرداری‌ها و امور مالیاتی و... پرداخت شده است. دانشی با اشاره به بومی‌سازی ۲۰ هزار قلم کالا در مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: در دولت سیزدهم ۷۵۰۰ قلم کالا که جزو تحریم‌ها بودند در حال بومی‌سازی هستند. وی افزود: برنامه‌های تولید در نفت در دولت قبل چاه‌محور بود و این به معنای نابودی نفت بود اما امسال برنامه پنج‌ساله برای تولید در مناطق نفت‌خیز جنوب ارائه کرده‌ایم که به ظرفیت تولید ۳ میلیون و ۲۸۰ دست یابیم.

جستجو
آرشیو تاریخی