اخبار
کاهش حصه نقدی واگذاری ۴/۵ درصد صنایع پتروشیمی خلیج فارس از طریق بورس
کاهش حصه نقدی واگذاری ۴/۵ درصد سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در جلسه اخیر هیأت واگذاری بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.
به گزارش تسنیم، در جلسه اخیر هیأت واگذاری اتخاذ تصمیم در خصوص «اصلاح اساسنامه شرکت صنایع معدنی اروم اورین کانی آذربایجان» و «پیشنهاد خروج عناوین برخی از شرکتهای مشمول واگذاری زیرمجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از فهرست موارد مشمول واگذاری» از جمله دستور کار نشست این جلسه بود که مورد تصویب قرار گرفت.
همچنین اتخاذ تصمیم در خصوص «حذف شرکتهای تحصیل شده در هلدینگهای تولید برق سه گانه از فهرست موارد مشمول واگذاری «و ارائه گزارش در خصوص» نحوه عرضه مجدد سهام دو شرکت ایران عشایر (کارخانجات آردسازی) و گوشت یزد» از دیگر دستور کارهای نشست هیأت واگذاری بود که پس از طرح و بررسی توسط هیأت مورد تصویب قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، کاهش حصه نقدی واگذاری 4/5 درصد از سهام شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس زیر مجموعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی از طریق بورس نیز از مواردی بود که در نشست اخیر این هیأت مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
یک نماینده مجلس:
تقویت بازار سرمایه مانع حباب در بازارهای پولی میشود
یک نماینده مجلس بیان کرد: تقویت بازار سرمایه میتواند مانع حباب در بازارهای پولی و همچنین حضور دلالان در بازار شود.
محمدحسن آصفری بر ضرورت حمایت دولت و مجلس از بازار سرمایه و سهامداران اشاره کرد و گفت: واگذاری شرکتها از سوی دولت و پذیرش شرکتها در بازار سرمایه از جمله اقداماتی است که باعث تقویت بازار سرمایه شده و اعتماد مردم را به آن بیش از پیش افزایش خواهد داد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به اینکه بازار سرمایه نیاز به حمایت از سوی دولت دارد، عنوان کرد: اگر بتوان فروش اوراقی را که در بودجه آورده شده از طریق بازار سرمایه انجام و در اختیار مردم قرار داد، به طور قطع، شاهد شکوفایی و رشد بازار خواهیم بود.
آصفری اظهار داشت: تقویت بازار سرمایه علاوه بر افزایش اعتماد مردم، مانع حباب در بازارهای پولی و همچنین حضور دلالان در بازار میشود.
نماینده مردم اراک بیان کرد: برخی مصوبات به طور مستقیم و غیرمستقیم در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و مکلف کردن دولت در برخی موارد، تنها به منظور حمایت از بازار سرمایه است.
وی درباره حمایت از صنایع بنیادی در بودجه ۱۴۰۳، عنوان کرد: بهتر است در لایحه بودجه به صنایع بنیادی و مهم کشور که با منابع مالی یا مواد اولیه مواجه هستند بیش از پیش توجه و تأکید شود، چرا که آنها صنایع مادر هستند.
آصفری اضافه کرد: با تقویت بازار سرمایه و رونقبخشی به آن باید مانع واردات کالاها شد و به جای بازار انحصاری رقابت را جایگزین آن کنیم.