تحریم هزاران سرویس پرکاربرد برای کاربران ایرانی از سوی امریکا

به گزارش «ایران اقتصادی» ایسنا گزارش داد:یکی از مشکلاتی که کاربران ایرانی، شرکت‌ها و مجموعه‌های علمی و تحقیقاتی هر روز از آن آسیب می‌بینند، خدمات اینترنتی و وب‌سایت‌هایی هستند که ایران را تحریم کرده‌اند. برخی سایت‌های مفید به دلایلی دسترسی کاربران ایرانی را محدود یا به اصطلاح خود ما را تحریم می‌کنند.
این سایت‌ها و خدمات در زمینه‌های گوناگون علم و فناوری، تجارت، فناوری اطلاعات و نمونه‌هایی از این دست هستند که کاربران ایرانی برای فعالیت یا کار خود به آن نیاز دارند.
بنابراین طبق اظهارات مسئولان از جمله وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات راهی برای این موضوع در نظر گرفته‌اند که می‌توان به امکان دسترسی به سایت‌های تحریمی با حداکثر سرعت اشاره کرد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه گفته بود پیش از این وعده داده بودیم مشکل برنامه‌نویسان و افرادی را که دسترسی به سایت‌های تحریم شده ندارند و این سایت‌ها توسط غرب فیلتر شده رفع شود که این وعده محقق شده است.
طبق گفته وی، بیش از چند ۱۰ هزار سایت و سرویس اطلاع‌رسانی برای مردم کشور تحریم شده و بسیاری از این ابزارها و سرویس‌ها مورد نیاز برنامه‌نویسان، محققان و دانش‌پژوهان است و در شرایط فعلی دسترسی با ابزارهای فیلترشکن انجام می‌شود که هم امنیت آنها را به خطر انداخته و هم سرعت استفاده را کند می‌کند.
این امکانات در سایتی به آدرس 403.online در دسترس قرار گرفته و برای ۲۰۰ سرویس پرکاربرد امکان دسترسی فراهم شده است. بر این اساس دیگر نیازی به فیلترشکن وجود ندارد و قرار است روز‌به‌روز به کیفیت این سرویس افزوده شود. در همین رابطه به تازگی محمد جعفرپور، رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی گفته است:در هفته حقوق بشر امریکایی بد نیست بدانید امریکایی‌ها که ادعای حمایت از مردم ما را دارند، هزاران سرویس پرکاربرد را روی کاربران ایرانی تحریم و مسدود کرده‌اند.
این جلوه همان حقوق بشر امریکایی در فضای مجازی است. ما با ارائه سرویس‌های فنی در کنار مردم عزیزمان هستیم تا این تحریم‌ها بی‌اثر شوند.  اظهارات این مقام مسئول در شرایطی است که محدودیت اخیر گوگل برای کاربران ایرانی عامل اختلال در دسترسی کاربران به این سرویس‌دهنده طی چند روز گذشته بود. در واقع این شرکت نسبت به ایجاد اختلال در استفاده از سرویس جست‌وجوی خود برای کاربران ایرانی اقدام کرده بود.
جستجو
آرشیو تاریخی