رئیس سازمان برنامه و بودجه:

اولویت دولت حل مسائل زمین مانده استان‌ها است

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، با اشاره به اینکه اولویت دولت مردمی سیزدهم حل مسائل زمین مانده استان‌ها است، گفت: با هم‌افزایی ستاد با استان‌ها و بکارگیری ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها، مسأله‌های برزمین مانده در استان‌ها با سرعت بیشتر برطرف شود.
به گزارش سازمان برنامه و بودجه، «داوود منظور»، در همایش یک‌روزه رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و سازمان‌های تابعه سازمان برنامه و بودجه کشور با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم، اظهار داشت: اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و توجه ویژه به مسائل اساسی در سطح استانی و ملی در اولویت کارها قرار بگیرد، به‌عنوان نمونه نقاط حادثه‌خیز محورهای حمل و نقل، تأمین به‌موقع داروهای خاص و موضوعات اساسی از این قبیل را به‌طور کلی رفع کرده و نسبت به برطرف کردن مشکلات مردم اهتمام ویژه داشته باشید.
 
شیوه تصمیم‌سازی خردمندانه با خرد جمعی
معاون رئیس جمهور با اعلام اینکه به تسریع در تأمین مالی و تکمیل پروژه‌های عمرانی اهتمام بیشتری شود، افزود: سازمان برنامه و بودجه در سال‌جاری به همه تعهدهای خود در تخصیص اعتبار صددرصد عمل می‌کند.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: هدف ما از برگزاری این جلسات به اشتراک گذاشتن نوآوری‌ها، خلاقیت‌ها و استفاده از خرد جمعی در خدمت‌رسانی به مردم است. وی ادامه داد: اشتراک اطلاعات کمک می‌کند ظرفیت برنامه‌ریزی و اثرگذاری سازمان برنامه بودجه مضاعف شود.
منظوربا اشاره به اینکه آقای رئیس جمهور به ظرفیت برنامه‌ریزی و نقش نظارتی سازمان برنامه و بودجه عنایت دارند و همچنین معتقد هستند سازمان برنامه باید در حل مسائل کشور نقش مؤثر داشته باشد، تصریح کرد: هر چند اقدامات و کارهای خوبی در سازمان انجام شده و باعث دلگرمی و امیدآفرین است؛ اما چنین نگاهی به سازمان مسئولیت‌ها و وظایف ما را دوچندان کرده است، لذا با تلاش مضاعف مسیر پیشرفت با سرعت بیشتر طی شود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: با هم‌افزایی ستاد سازمان با استان‌ها و بکارگیری ظرفیت‌های سایر دستگاه‌ها، مسأله‌های بر زمین مانده در استان‌ها با سرعت بیشتر برطرف شود. منظور تأکید کرد: برخی فرایندها که مشکل دارد سریع‌تر اصلاح شود تا گره‌گشای کار مردم شود.
در این همایش یک‌روزه، رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها به بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های اقتصادی و توسعه‌ای، با رویکرد جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.
 
جستجو
آرشیو تاریخی